Sony 43W807CS – televizorul de brand smart 3D Full HD la preț bun

În momentul actual, televizoarele Full HD performante pot oferi o experiență destul de atractivă, care scade considerabil din diferența față de UHD. Sony 43W807CS este un model Full HD din 2015 care promite să susțină perfect serile de film, meciuri sau distracția alături de cei dragi. Are un preț de aproximativ 3599 lei(verifică preț actualizat), fiind un televizor complet, care își merită locul în orice locuință modernă. Acesta are un design foarte atractiv, cu aspect premium și beneficiază de imagini Full HD superioare și funcții smart performante, păstrând ridicate standardele de calitate Sony.

Televizorul poate fi găsit în oferta magazinelor Flanco și Evomag.

Modelul are un design cu finisaje premium care îl face ușor de remarcat în fața competiției. Astfel, rama este alcătuită din aluminiu și are o grosime foarte mică, iar pentru o experiență de vizionare aparte, mai ales pe timp de noapte, baza din dreptul suportului este iluminată cu albastru. Rama este argintie, iar aspectul este unul de produs de clasă superioară. Construcția este foarte subțire și are dimensiunile de 962 x 565 x 59 mm. Suportul asigură o stabilitate bună, iar datorită profilului subțire televizorul poate fi plasat foarte ușor și pe perete.

Poze cu televizorul Smart

Sony 43W807CS

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Ecranul are o diagonală de 108 cm, așa că rezoluția Full HD este foarte bine pusă în valoare.  Imaginile sunt redate la 1980 x 1080 pixeli și o claritate excelentă, făcând vizibile cele mai mici detalii.  Motorul de procesare X-Reality PRO procesează culorile pentru a le face plăcute ochiului și în același timp realiste. Există mai multe moduri de vizionare care reglează setările de luminozitate, contrast și saturație, astfel încât acestea să fie adaptate tipului de conținut urmărit. Pentru redarea cadrelor în mișcare este folosită tehnologia Motionflow XR de 900 Hz, care asigură o curgere lină a mișcării, la o claritate foarte bună.

Funcțiile 3D sunt calitative, așa că efectele vor fi realiste, iar culorile și contrastul își vor păstra intensitatea.

La nivelul funcțiilor smart vei găsi în primul rând interfața Android 5.0 susținută de un procesor avansat. Experiența smart nu este cu nimic mai prejos decât cea de pe smartphone sau tabletă, fiind foarte fluidă și oferind acces la meniuri și aplicații atractive. De asemenea, televizorul poate comunica wireless cu celelalte dispozitive smart folosind tehnologia rapidă NFC, şi tu vei putea sincroniza  conținutul preferat, transferul realizându-se instant.

Sunetul are o putere de 20 W și este procesat în detaliu folosind tehnologii de top. Sistemul audio are astfel la bază tehnologiile Dolby Digital și Digital Sound Enhancement Engine (DSEE). Rezultatul constă într-un sunet de calitate superioară, care acoperă un număr mare de frecvențe, redarea fiind foarte apropiată de original. În plus, datorită tehnologiei  S-Force Front, sunetul este transmis la 360 de grade, efectul surround fiind foarte amplu.

La nivelul port-urilor vei găsi 4 port-uri HDMI, 3 port-uri USB, 1 port de rețea și intrări component, putând reda orice dispozitiv extern pentru redarea de conținut sau îmbunătățirea experienței audio-video. Conexiunea la rețea se poate face prin cablu sau wireless.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • imagini de calitate superioară atât în 2D, cât și 3D
  • interfață Android 5.0
  • sunet procesat în detaliu pentru rezultate foarte bune
  • conectivitate extinsă
  • design din aluminiu prevăzut cu iluminare

Contra:

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 9
Display - 9.2
Conectivitate - 9

9.1

O alegere Smart

Sony 43W807CS este un Smart TV dotat cu Android, cu tehnologia 3D, pentru care vei plăti un preț destul de accesibil.

Vezi detalii
User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.