Sony 42W815 – pentru o experiență 3D inedită

Televizorul Sony 42W815 este un model cu o diagonală de 107 cm, ce aduce utilizatorilor o rezoluție experiența cinematografică 3D în propria locuință, la prețul de aproximativ 3000 lei (verifică preț actualizat), un preț decent din punctul meu de vedere atâta timp cât oferă nenumărate funcții interesante.

Televizorul poate fi găsit și în oferta magazinelor Flanco, Altex și Evomag.

Tehnologia LED și design-ul foarte subțire, dar și rama de culoarea metalului și standul de masă minimalist fac din acest televizor un model foarte atractiv. Atât din punct de vedere al imaginii cât și din punct de vedere al sunetului, acest model smart oferă utilizatorilor o experiență unică, oferind tehnologii high-end. Dimensiunile de 958 x 600 x 170 mm sunt potrivite pentru orice spațiu, existând și posibilitatea poziționării TV-ului pe perete, cu ajutorul unui stand TV. Greutatea de 11.7 kg permite utilizatorului să mute, să transporte și să amplaseze televizorul cu ușurință, în orice spațiu. Abilitățile numeroase pe care le deține pentru a interacționa cu utilizatorul sunt atracția principală a produsului. Acest model oferă acces la internet și posibilitatea de a accesa platfomele online de socializare pe un ecran Full HD.

Poze cu televizorul Smart 3D Sony 42W815

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Sony 42W815 este un Smart TV 3D ce dispune de caracteristici specifice mărcii Sony precum accesul la aplicația Skype, Social Viewing, Opera Apps și web browser-ul Opera. Sony entertainment este o platformă de divertisment preinstalată de care se poate bucura orice utilizator care conectează TV-ul la internet, iar cu ajutorul tehnologiei DLNA, WiFi Direct, All-Share și Bravia Sync, utilizatorii pot împărtăși fișiere multimedia de pe alte dispozitive smart pe ecranul televizorului, pentru o imagine mai clară și mai fluidă.

În ceea ce privește tehnologia care constituie imaginea, ecranul LED al acestui tip de televizor are o rezoluție de 1920 x 1080, un aspect nativ al imaginii de 16:9 și îmbunătățește calitatea imaginii prin caracteristici precum LED Motion Mode, Intelligent Picture, X-Reality Pro, Optimizer, Frame Blinking, Advanced Contrast Enhancer, 24p True Cinema, Deep Colour, Live Colour sau Intelligent MPEG Noise Reduction.

Sunetul de 16 W redat de acest televizor este îmbunătățit cu ajutorul tehnologiilor de ultimă generație Signal-to-Sound Architecture, Sound Enhancer, S-Master, S-Force, Dolby Digital Plus, Dolby Pulse, Sound Booster sau Clear Phase Speaker. Având aceste caracteristici, TV-ul este ideal pentru jocurile video sau vizionarea de filme în format Full HD.

Din punct de vedere al conectivității, inginerii Sony au făcut posibilă conectarea cu alte device-uri prin adăugarea unei ieșiri audio optice digitale pentru sisteme audio, a două intrări USB 2.0, a unei intrări video composite, a unei intrări component, a unei intrări SCART și a patru porturi HDMI. Conexiunea la internet se poate realiza cu ajutorul unei mufe RJ-45 sau prin WiFi,  iar transmiterea imaginii de pe televizor pe un smartphone sau o tabletă poate fi realizată cu ajutorul aplicației Screen Mirroring.  De acum filmele vor fi o adevărată plăcere, în special cele 3D. Televizorul vine la pachet cu 2 perechi de ochelari pentru ca tu să te poți bucura alături de jumătatea ta de cele mai interesante acțiuni.

Păreri pro şi contra

Pro

  • design plăcut,
  • Smart TV 3D,
  • HDMI,
  • diagonală de 107 cm,
  • Full HD,

Contra:

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

 

Verdictul Gadget-Review.Ro

Design
Imagine
Conectivitate

Sony 42W815 este un Smart TV 3D potrivit pentru iubitorii de filme, ce nu au un living foarte mare, dar vor să se bucure mult mai des de experiența tridimensională.

User Rating: 3.15 ( 5 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.