Sony 42W805 – televizorul Full HD cu design aparte

Schimbarea televizorului vechi cu unul Full HD reprezintă o trecere la un alt nivel de calitate a imaginii. Trecerea este cu atât mai atractivă cu cât televizorul oferă și posibilitatea conectării la internet sau vizionarea de filme 3D. Un astfel de televizor care să ofere o adevărată schimbare în ceea ce privește divertismentul de acasă este și Sony 42W805. Acesta poate fi găsit în magazine la prețul de aproximativ 3000  lei (verifică preț actualizat).Este de remarcat faptul că televizoarele Sony au prețuri mai mari pentru ecrane de dimensiuni Full HD medii. Televizorul de față atrage, însă, mai ales prin design, apoi prin calitatea imaginilor, conectivitatea ridicată și funcțiile Smart.

Televizorul poate fi găsit și în oferta magazinelor Flanco, Altex și Evomag.

Televizorul are un design simplu, dar de efect. Detaliile sunt cele care fac diferența și o fac la superlativ. Designul „Sense of Quartz” combină suprafețele fine cu margini de sticlă șlefuită și materialele de calitate ale carcasei. Televizorul se fixează printr-un suport circular, mai exact un schelet de suport circular. Un detaliu de efect este cel Intelligent Core. Acesta luminează ușor în zona suportului și pe marginea ramei și își schimbă culoarea în funcție de conținutul redat. Dimensiunile cu stand ale televizorului sunt de 971 x 609 x 298 mm.

Poze cu televizorul Smart 3D Sony 42W805

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Ecranul are o diagonală de 107 cm și o rezoluție de 1920 x 1080 pixeli, completate de unghiuri de vizibilitate de 178 de grade pe orizontală și verticală, ceea ce înseamnă că oferă o calitate a imaginilor indiferent de locul din care sunt privite. Datorită tehnologiei X-Reality PRO, imaginile beneficiază de claritate suplimentară. Tehnologia folosește date vizuale și analizează și crește calitatea imaginilor, având rezultate spectaculoase mai ales în cazul fețelor și tonurilor pielii. Pentru redarea imaginilor în mișcare, ecranul folosește tehnologia Motionflow XR de 400 Hz care reduce blur-ul și redă mișcarea în detaliu. Rezultatele sunt vizibile atât în cazul emisiunilor sportive de tipul curselor de mașini, cât și în cazul filmelor de acțiune sau jocurilor. Televizorul oferă o serie de moduri de vizualizare care ajustează setările în funcție de conținutul redat, pentru o experiență optimă.

Tehnologia 3D este de tip pasiv și vine însoțită de ochelari 3D polarizați, ușori și confortabili pentru toată familia. Sunt disponibile mai multe opțiuni de reglare a imaginii 3D.

Sistemul audio are o putere de 20W și este asigurat de tehnologia Dolby Digital Plus/Pulse. Sunetul este clar pe toată gama de frecvențe datorită boxelor Bass Reflex care extind frecvențele joase oferind un bass profund și difuzoarelor pentru frecvențe înalte. Există opțiuni de sunet și pentru 3D. Televizorul are un player media integrat.

Beneficiind de un procesor avansat și de chip-uri de conectare la internet, televizorul permite rularea de aplicații, postarea pe rețelele de socializare și navigarea la fel ca pe smartphone sau tabletă. În plus, aceste dispozitive se pot conecta la televizor și pot fi folosite pentru a-l controla.

La nivelul conectivității, Sony 42W805 stă excelent, beneficiind de 4 port-uri HDMI, 3 port-uri USB și câte o intrare Scart, video composite și component. Televizorul se poate conecta la internet atât prin Wi-Fi, cât și prin cablu. Televizorul dispune și de un tuner digital DVB-T/T2, DVB-S/S, DVB-C, ce scutește utilizatorul de inesteticele cabluri întinse prin toată casa pentru a se bucura de canalele HD.

Păreri pro şi contra

Pro

  • modern,
  • Smart TV 3D,
  • Full HD,
  • diagonală de 107 cm,

Contra:

  • sonorizarea putea fi ceva mai puternică

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

 

Verdictul Gadget-Review.Ro

Design
Imagine
Conectivitate

Sony 42W805 este un Smart TV 3D, ce atrage atât prin designul delicat și modern, cât și prin specificațiile sale tehnice, destul de complete.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.