Sony 42W706 – dă viață și culoare livingului

Doreşti un televizor nou şi nu ştii ce să alegi? Eşti mulţumit de calitatea produselor Sony? Înseamnă că am găsit televizorul perfect pentru tine. Este vorba despre noul Sony 42W706 lansat în 2014, un model nou şi foarte elegant, potrivit atât pentru familii cât şi pentru tinerii pasionaţi de jocuri. Televizorul este mare, are diagonală de 107 cm şi 11.7kg cu tot cu suport, rezoluţie Full HD de 1920 x 1080 şi numeroase caracteristici şi proprietăţi de imagine care o să vă încânte. Preţul lui în momentul de faţă este de aproximativ 3000 lei (verifică preț actualizat),un preţ destul de rezonabil dacă stai să te gândești că vei beneficia de o diagonală atât de generoasă.

Televizorul Sony mai poate fi găsit și în oferta magazinelor Flanco Altex și Evomag.

Modelul impresionează printr-un design spectaculos, cu o ramă ultra slim, aproape insesizabilă am putea spune, ce se va încadra unui decor modern și rafinat. Suportul pe care se sprijină este ceva mai fin decât în cazul generației anteriore, astfel că poți opta să instalezi televizorul ca atare în living sau îl poți monta pe un suport de perete ce ar putea să îți ofere și o înclinare verticală. Având în vedere diagonala sa, recomandat ar fi ca televizorul să fie poziționat într-o cameră ceva mai mare, la o distanță de cel puțin 3 m față de utilizator.

Poze cu televizorul Smart Sony 42W706

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Din punct de vedere a calităţii imaginii Sony 42W706 este un SMART TV ce utilizează tehnologia X-Reality PRO care a fost promovată pe scară largă de către producători. Comparativ cu modelele precedente acest model are imaginea mult îmbunătăţită, un contrast mai bun, culori mai realiste, nuanța de negru este vizibil mai bună, imaginile sunt mai luminoase, mai strălucitoare chiar şi cele întuneacoase. Pe noul TV Sony imaginile prind viaţă, oamenii par mult mai reali, culoarea pielii a fost ajustată în ton cu realitatea. Acest model e perfect pentru microbişti având în vedere că include tehnologia Fotbal Live prin care ajustează automat setările de imagine şi de sunet pentru a simula experienţa de pe stadion, în timp ce voi vedeţi totul din confortul căminului alături de prieteni. Televizorul include, de asemenea, acces la clasamentul FIFA World Cup şi clipuri video cu momente memorabile de la Cupa Mondială, pe Youtube, pe care le puteţi revedea.

În ceea ce privește sonorizarea, cele două boxe a câte 8 W sunt suficiente pentru ca tu să te bucuri de o experiență audio captivantă și emoționantă. Sistemul Down Firing îți oferă sunete realiste și foarte clare, pentru ca livingul tău să prindă viață și culoare.

Tot datorită tehnologiei X-Reality PRO o să vă bucuraţi de seri de cinema la domiciliu la o calitate superioară chiar dacă alegeţi un film de pe un dizpozitiv mobil sau tabletă, fiindcă această tehnologie analizează fiecare imagine şi o rafinează în detaliu în mai puţin de o secundă, astfel că tot filmul va rula cu o imagine mult îmbunătăţită.

Cu acest model de televizor puteţi face fericită întreaga familie folosind conexiunea la internet prin WIFI prin care puteţi înregistra emisiunile preferate şi apoi să le redaţi când doriţi, să faceţi pauză când vă place. Fiind un SMART TV, există o serie de aplicaţii disponibile folosind Apps Opera şi veţi putea accesa internetul folosind browser-ul de internet Opera. Puteţi sta chiar şi în legătură cu prietenii şi familia din confortul canapelei dvs. folosind aplicaţia Skype atunci când vă conectaţi un webcam compatibil.

În cazul în care toate astea nu sunt de ajuns pentru voi, puteţi apela la tunerul încorporat Freeview HD, care vă oferă o gama largă de canale HD digitale şi posturi de radio, fără bătaia de cap şi fără nici o taxă extra lunară. Un alt atu al televizorului Sony este faptul că poate fi coordonat cu ajutorul degetelor. Prin Flick Entertainment, vei putea să te bucuri de o vizionare mult mai rapidă. Folosind o interfaţă uşor de folosit, cu un meniu discret ce apare în partea de jos a ecranului fără să vă deranjeze în timp ce vedeţi emisiunea sau filmul preferat puteţi să lansaţi aplicaţii, să schimbaţi canalul de televiziune, să vizualizaţi fotografii sau să ascultaţi muzică, dintr-o simplă mişcare.

Pe partea de conectivitate, nu vei duce lipsă de nimic, mai exact televizorul dispune de o gamă destul de bogată, unde vei găsi: 4 porturi HDMI, 2 porturi USB 2.0, o intrare video composite, o intrare component, Scart și bineînțeles conexiunea Wi-Fi integrată, că doar vorbim de un Smart TV.

Păreri pro şi contra

Pro

  • elegant,
  • preț decent,
  • Smart TV,
  • HDMI,
  • Full HD,
  • diaginală de 107 cm

Contra:

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Design
Imagine
Conectivitate

Sony 42W706 este un Smart TV din noua gamă a producătorului, cu o diagonală generoasă, ce va da zi de zi viață și culoare livingului tău.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.