Sony 42W705 – un Smart TV cu un design rafinat

Cauţi un televizor SMART, de nouă generaţie şi nu ştii ce să alegi din multitudinea de oferte? Azi îţi prezentăm modelul Sony 42W705, un televizor cu un design rafinat, făcut din materiale de calitate şi cu un finisaj foarte fin, astfel încât o să completeze cu multă eleganţă şi rafinament orice salon, însă e foarte competitiv şi din punct de vedere al imaginilor şi a funcţiilor auxiliare. Preţul acestui televizor este de 3000 lei (verifică preț actualizat),dar îl poţi găsi ceva mai ieftin în perioada de reduceri.

Televizorul mai poate fi găsit și în oferta magazinelor Flanco, Altex și Evomag.

Din punct de vedere al aspectului, vorbim de un televizor interesant, ce se va integra într-un decor modern, un televizor din cea mai recentă gamă a producătorului, cu o ramă ultra slim, dar și un panou pe măsură, ce se spijină pe un suport discret, care nu deranjează absolut deloc. Cântărește aproximativ 11,7 kg, ceea ce înseamnă că nu vă va fi deloc greu să îl mutați atunci când aveți chef de o mică modificare în cameră sau de ce nu când faceți curățenie.

Poze cu televizorul Smart Sony 42W705

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Are o calitate video Full  HD 1080p, care te lasă fără cuvinte, include cele mai noi tehnologii de prelucrare a imaginii, are un ecran dinamic LED cu diagonală de 107 cm, pe care poți aprecia acurateţea detaliilor şi realismul imaginilor graţie tehnologiei X-Reality PRO combinată cu Motionflow XR de 200Hz. În plus, este dotat şi cu Super Resolution Technology care optimizează orice fel de material video pentru un spectacol absolut. Din punct de vedere al sunetului, are integrat două difuzoare Bass Reflex de câte 8W, asociate cu tehnologia Clear Audio+ care o să te încânte. Dacă îți place să ascultaţi muzică bună, poţi urmări concerte sau îl poți utiliza chiar şi pentru petreceri, fiincă face sunetul mai puternic, mai clar şi mai realist.

Acest model este ideal pentru pasionaţii de jocuri, fiindcă orice joc devine mai interesant şi mai intens în momentul în care poţi vedea toate detaliile şi ești învăluit în sunetul de fundal. Fiind un televizor SMART poți profita la maxim de conţinutul de pe internet, site-urile online, Youtube şi alte înregistrări video ale celor mai populare surse de pe internet, toate fiind ajustate automat pentru a reda imagini de calitate cu zgomot redus. Datorită lui ai posibilitatea să împărtășești impresii despre ceea ce vezi la televizor în timp real, prin Twitter sau Facebook.

Ba mai mult, televizorul îți permite să accesezi pozele din vacanţe pe care le poți vedea împreună cu prietenii şi cu familia. Dimensiunea va fi îmbunătăţită şi vei fi surprins să constați detalii ascunse ce se observă greu pe monitorul aparatului de fotografiat. Dacă ești microbist poți trăi experienţa unei zile de meci ca şi cum ai fi pe stadion, dar din confortul casei voastre. Modul Fotbal ajustează automat setările de sunet pentru a se potrivi cel mai bine cu experienţa autentică a unui stadion, iar pe interfaţa nouă poţi vedea ştiri şi rezultatele meciurilor pe care le urmărești.

Televizorul Sony 42W705 are capacitatea de a înregistra emisiunile tale preferate sau filmele difuzate la televizor pe un hard extern, pe care să le poţi vedea mai apoi în momentul ales de tine, fără a fi nevoit să faci mereu pauză de reclamă. Prin USB poţi accesa fişiere proprii, filme, muzica preferată, sau le poți descărca de pe internet prin conexiunea WIFI care este integrată. Cu ajutorul tehnologiei Screen Mirroring şi a unui cablu HDMI vei putea conecta telefonul mobil, tableta sau Ipad-ul la televizor şi în felul acesta accesa tot conţinutul direct de pe televizor.

Păreri pro şi contra

Pro

  • elegant,
  • Full HD,
  • Smart TV,
  • 107 cm,
  • HDMI,

Contra:

  • sunetul putea fi ceva mai puternic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Design
Imagine
Conectivitate

Sony 42W705 este un Smart TV cu o diagonală destul de generoasă, ce oferă utilizatorului o serie de aplicații interesante pentru clipe de relaxare unice.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.