Sony 40WD650 – imagini cu un plus de strălucire

Ești în căutarea unui televizor cu o diagonală bună, ce îți oferă o calitate uimitoare a imaginii? În cazul acesta îți propun astăzi un model din gama Bravia, lansată în 2016. Este vorba despre Sony 40WD650, ce poate fi găsit în oferta magazinului eMAG, la un preț de aproximativ 2099 lei(verifică preț actualizat), un preț destul de rezonabil, având în vedere că vorbim de un model recent lansat.

Televizorul poate fi găsit și în oferta magazinelor Flanco, Evomag și Altex.

În ceea ce privește designul, producătorul surprinde în mod plăcut prin detalii minimaliste. Profilul subțire, îl va face să se integreze perfect în living sau într-un dormitor cu o suprafață mai generoasă. Rama ultra slim, este discretă, astfel încât atenția utilizatorului rămâne strict pe imagine. Suportul este mult mai fin decât în anii trecuți. Mă bucur să observ să s-a renunțat la robustețe, în favoarea unor elemente mai discrete și mult mai plăcute.

Dimensiunile televizorului ajung la 924 x 589 x 212 mm, iar greutatea la 8,1 kg, ceea ce înseamnă că nu vei avea nevoie de ajutor în cazul în care te gândești să îi schimbi locul în cameră. Consumă 48 W/h, mai puțin de 50% din cât consumă un bec clasic de 100W. Prin urmare factura de electricitate nu va crește prea mult.

Poze cu Sony 40WD650

Sony 40WD650

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Modelul Sony Bravia este un Smart TV cu o diagonală de 102 cm, potrivit pentru o cameră de zi de dimensiuni medii sau pentru un dormitor cu o suprafață mai mare. Distanța minimă dintre TV și privirea telespectatorului trebuie să fie de minim 3 ori cât este diagonala televizorului. În cazul de față ar trebui să fie de 306 cm.

Claritatea imaginilor este susținută de rezoluția Full HD, ce încorporează caracteristici de procesare, precum X-Reality PRO(rafinează imaginile și reduce zgomotul de imagine), Motionflow XR(ajută la redarea detaliilor cursive și clare, chiar și în cazul cadrelor în mișcare), etc. Unghiul de vizibilitate este de 178 grade, ceea ce înseamnă că din orice colț ai privi, frumusețea și claritatea imaginilor nu va fi știrbită sub nici o formă.

La capitolul sonorizare, televizorul este dotat cu un sistem Dolby Digital Plus cu două ieșiri a câte 5 W. Nu este un sistem prea puternic, dar acest aspect poate fi soluționat prin adăugarea unui soundbar, capabil să dezvolte un sunet puternic și precis.

În ultimii ani, marea majoritate a televizoarelor lansate încorporează și un tuner digital, ceea ce face ca optarea pentru serviciile digitale să nu mai fie necesară pentru a ne bucura de canalele HD.

În ceea ce privește conectivitatea, televizorul dispune de o varietate de porturi: 2 porturi USB 2.0, o ieșire digitală, 2 porturi HDMI(poți conecta Blu-Ray-ul și consola în mod simultan), minijack căști, dar și altele pe care le vei folosi mai rar sau poate chiar deloc. Având în vedere că discutăm despre un Smart Tv, îți pot spune că televizorul beneficiază de o conexiune wireless, ceea ce înseamnă că nu necesită adaptor pentru ca distracția să înceapă. Partea de divertisment pe acest TV, este extrem de generoasă. Filme, videoclipuri pe YouTube, jocuri, aplicații interesante, toate îți stau la dispoziție, pentru ca relaxarea să capete noi valori.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • design Ultra-slim,
  • Full HD,
  • Smart TV

Contra:

  • sunetul ne este foarte puternic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 9.4
Display - 9.3
Conectivitate - 9.3

9.3

O alegere Smart

Sony 40WD650 este un Smart TV din generația Bravia, lansată în 2016. Are o diagonală de 102 cm și o rezoluție Full HD, ce îți asigură divertismentul dorit, de fiecare dată.

Vezi detalii
User Rating: 2.73 ( 23 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.