Sony 40W705C – televizorul Full HD de calitate superioară

Cei de la Sony reușesc de fiecare dată să inoveze prin seriile de televizoare lansate. În cazul seriei W din 2015, lucrurile merg atât de departe încât modelele Full HD redau imagini atât de clare încât diferența față de calitatea 4K nu mai pare atât de mare. Sony 40W705C este unul dintre  modelele la preț foarte bun, pachetul de imagine, funcții smart și design fiind unul dintre cele mai atractive. Are un preț de aproximativ 2899 lei(verifică preț actualizat). Acesta este un televizor Full HD cu rezultate spectaculoase pe partea de imagine, dotat cu un ecran de dimensiuni decente și care se prezintă foarte bine și pe partea smart, fără a avea un preț exorbitant.

Televizorul poate fi găsit și în oferta magazinelor Flanco, Altex și Evomag.

Televizorul are un design minimalist prevăzut cu o serie de detalii care fac modelul să se remarce foarte ușor. În primul rând, profilul este subțire, ceea ce crește gradul de eleganță și aduce în același timp o notă de utilitate, întrucât televizorul poate fi plasat foarte ușor pe perete. Apoi, rama este foarte subțire, iar negrul este pus în contrast cu sistemul de iluminare cu albastru din dreptul suportului. Acesta va crea o atmosferă aparte atunci când urmărești filme pe timp de noapte. Modelul are dimensiunile de 924 x 540 x 57 mm.

Poze cu televizorul Smart

Sony 40W705C

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Diagonala ecranului este de 102 cm, fiind numai bună pentru living, iar rezoluția de 1920 x 1080 pixeli este îmbunătățită printr-o serie largă de tehnologii de procesare. Cea mai importantă dintre acestea este tehnologia X-Reality PRO, care îndepărtează blur-ul din imagini provenite din orice sursă și, în plus, adaptează setările de culoare astfel încât rezultatele să fie mereu potrivite. Tehnologia Advanced Contrast Enhancer asigură un contrast ridicat, care are la bază o calitate foarte bună a tonurilor de negru, mai ales pentru un model Full HD.

Pentru redarea cadrelor în mișcare, Sony folosește tehnologia Motionflow XR de 200 Hz. Aceasta descompune cadrele și le leagă mult mai bine între ele, astfel încât să nu mai existe zone neclare la curgerea mișcării. Rezultatele sunt mai mult decât impresionante, calitatea superioară generală fiind vizibilă încă de la prima vedere.

La nivelul sistemului audio lucrurile sunt împărțite. Mai întâi, televizorul este dotat cu o serie întreagă de tehnologii de prelucrare a sunetului. Există astfel tehnologia S-Force Front pentru distribuirea surround a sunetului, tehnologia ClearAudio+ pentru creșterea clarității melodiilor, dialogurilor și efectelor sau tehnologia Clear Phase pentru echilibrarea sunetului în urma inexactității boxelor. Sistemul audio are însă o putere de 10 W, ceva mai mică pentru experiența generală.

Funcțiile smart sunt foarte cursive atât în ceea ce privește navigarea și controlul, cât și în ceea ce privește rularea de aplicații și conținut online. La acest lucru contribuie foarte mult interfața Android cu care majoritatea utilizatorilor sunt deja familiarizați. Vei putea de altfel să partajezi foarte ușor conținut către alte dispozitive smart și vei putea de asemenea să sincronizezi conținutul pentru a avea la dispoziție jocurile și aplicațiile preferate și pe televizor. Pentru a crește și mai mult interactivitatea poți conecta un mouse sau o tastatură.

La nivelul conectivității vei găsi 4 port-uri HDMI, 2 port-uri USB și câte o intrare Scart, video composite și component.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • imagini Full HD îmbunătățite
  • funcții smart
  • conectivitate extinsă

Contra:

  • sunetul putea avea o putere mai mare

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 9
Display - 8.7
Conectivitate - 8.9

8.9

O alegere Smart

Sony 40W705C este un Smart TV cu o diagonală de 102 cm, cu un design plăcut, pentru care vei plăti un preț destul de decent.

Vezi detalii
User Rating: 4.45 ( 5 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.