Sony 40W605 – un model Smart de 40 inch cu o imagine superioară

Modelul Sony 40W605 este un televizor care face parte din seria W6 a anului 2014, care aduce o rezoluție Full HD și un procesor de imagine numit X-Reality Pro care rafinează imaginile pentru a le face cât mai clare posibil. Acesta nu este un televizor foarte accesibil, însă prețul lui de 2199 lei (verifică preț actualizateste un preț decent având în vedere caracteristicile pe care le deține. Acest preț a fost redus de la costul inițial de aproximativ 2700 lei.

Televizorul poate fi găsit și în oferta magazinelor Flanco, Altex și Evomag.

Din punct de vedere al designului, vorbim de un televizor elegant, modern conceput, ce va constitui piesa de atracție în orice living. Rama ce încadrează ecranul este destul de subțire, astfel că de la distanță devine aproape insesizabilă. Panoul se sprijină pe un suport metalic, destul de delicat, astfel că nu deranjează nici măcar ochiul critic al utilizatorilor mai pretențioși. Însă pentru cei ce vor să valorifice fiecare centimetru al încăperii, televizorul poate fi montat chiar și pe un suport de perete, eventual se poate opta pentru un model ce oferă și înclinare verticală.

Poze cu televizorul Smart Sony 40W605

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Sony 40W605 cu ecran de 40 inch, respectiv 102 cm, este un televizor polivalent cu o calitate a imaginii superioară, un sunet foarte clar și un dispozitiv potrivit pentru momentele de divertisment online, care aduce experiență web pe ecranul TV-ului. Modelul face parte din categoria Smart și va fi fabricat, în continuare, până în anul 2015. Are un design elegant, minimalist, potrivit pentru sufragerie sau un spațiu profesional. Funcția 3D nu este inclusă în caracteristicile acestui model, însă imaginea convențională redată de ecranul LED a fost concepută cu atenție, utilizând tehnologii speciale. Pachetul conține o telecomandă, două baterii R03, un cablu de alimentare și un adaptor AC. Garanția de 24 de luni acoperă orice defecțiune provocată din interior.

Aplicațiile preinstalate la care utilizatorii pot avea acces sunt platformele de social media precum Facebook, Skype, TV Tweet, însă și Browser-ul și Opera Apps. Modelul oferă posibilitatea alegerii modului Fotbal, pentru pasionații de sporturi care preferă o imagine mai dinamică, de o claritate ridicată în timpul mișcărilor.

Referitor la imagine, ecranul vine dotat cu Face Area Detection pentru recunoașterea facială, cu o super rezoluție pentru modul Game, un optimizator inteligent pentru fotografii, tehnologia Multiflow XR pentru cei 200 Hz, tehnologia deep colour, Intelligent MPEG Noise Reduction și modul LED Motion. Sunetul este și el superior altor sisteme audio TV, având caracteristici precum Clear Phase Speaker, Signal-to-Sound Architecture, Magnetic Fluid Speaker, Dolby Digital, S-Force Front Surround, Dolby Digital Plus, Dolby Digital Pulse și Advanced Auto Volume.

Greutatea sa de 7.9 kg este mai mică decât a altor modele ale Sony de dimensiuni mai mici, ceea ce îl face un dispozitiv foarte ușor manevrabil, care poate fi ușor amplasat pe perete. Din punct de vedere al conectivității, modelul dispune de o ieșire audio optică digitală, două intrări USB versiunea 2.0, o intrare video composite, o intrare component, o intrare SCART RGB, o mufă pentru căști de tip Minijack și patru porturi HDMI.

Conexiunea la internet se poate face prin cablu RJ-45 sau prin Wi-Fi, iar conexiunea cu alte dispozitive precum smartphone-uri sau tablete se poate face cu ajutorul adaptorului MHL, pentru a avea acces la funcția Screen Mirroring. Mai mult decât atât, se poate conecta wireless prin Wi-Fi Direct cu diverse dispozitive smart pentru a împărtăși fișiere video, muzicale sau imagini. Televizorul are și abilitatea de a înregistra programe în timpul vizionării pe USB sau HDD, pentru a le putea viziona ulterior. Cu ajutorul tehnologiei Instaport, existentă în modelele Sony începând cu anul 2011, se permite alegerea rapidă a surselor externe de vizionat, fără a îndepărta cablurile.

Păreri pro şi contra

Pro

  • elegant,
  • Full HD,
  • 102 cm,
  • Smart Tv,
  • peț decent

Contra:

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

 

Verdictul Gadget-Review.Ro

Design
Imagine
Conectivitate

Sony 40W605 este un Smart Tv cu o diagonală de 102 cm, suficient de generoasă încât să asigure o distracția în orice moment al zilei.

User Rating: 4.35 ( 1 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.