Sony 40R550C – televizorul Full HD cu funcții smart

Funcțiile smart ale unui televizor se dovedesc a fi foarte utile pentru cei care vor să fie mereu conectați la ce se întâmplă în online, să aibă acces rapid la informații de oriunde și să poată accesa conținutul preferat fără a mai conecta alte dispozitive. Sony 40R550C este un televizor smart la preț bun, care acoperă toate nevoile unui utilizator modern. Are un preț de aproximativ 2399 lei(verifică preț actualizat), având un raport calitate-preț foarte bun. Acesta este un televizor Full HD de dimensiuni ce depășesc nivelul standard de entry level, redând imagini de calitate pe care le asociază cu funcții smart utile și posibilități multiple de redare a conținutului, așa că acoperă o plajă largă de divertisment. Având de-a face cu un model de brand renumit, pachetul este cu atât mai atractiv.

Televizorul poate fi găsit și în oferta magazinelor Altex și Evomag.

Designul televizorului este unul elegant, având linii minimaliste și finisaje atent lucrate. Rama este una foarte subțire, iar colțurile sale ușor ascuțite se remarcă în fața celorlalte modele ale producătorilor, care de obicei optează pentru linii rotunjite. Liniile ascuțite accentuează aspectul plat și oferă un dinamism mai ridicat, specific personalității brandului. Suportul are forma unui schelet de piramidă și oferă o stabilitate bună, iar modelul are dimensiunile de 924 x 546 x 65 mm.

Poze cu televizorul Smart

Sony 40R550C

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Ecranul are o diagonală de 102 de cm, fiind o idee mai mare decât standardul Full HD de 81 cm. Diferența se observă însă la nivelul experienței de vizionare, imaginile părând mai interactive și mai realiste. Ecranul are o rezoluție de 1980 x 1080 pixeli, oferind o claritate foarte bună care este completată de un nivel de calitate ridicat și la nivelul culorilor și contrastului. Per ansamblu imaginile au o calitate foarte bună, existând cu siguranță loc de mai bine, dar fiind foarte echilibrate pentru acest nivel de preț. Cu ajutorul tehnologiei Motionflow XR de 100 Hz, cadrele în mișcare vor fi redate mult mai fluid, scoțând la iveală detalii care în mod obișnuit sunt ascunse sub o pătură de blur (neclaritate). Cadrele sunt redate de altfel la 24p, îndeplinind standardul cerut de filmele de Hollywood.

Sistemul audio este dotat cu difuzoare cu o putere de 10 W, oferind totuși un sunet clar și amplu, la baza acestuia aflându-se tehnologia Dolby Digital Plus/Pulse.

În ceea ce privește funcțiile smart, aici lucrurile stau foarte bine. Vei putea să navighezi în browser, să te joci sau să urmărești conținut online, la fel ca de pe orice alt dispozitiv smart. Este foarte atractiv că vei putea accesa conținut fără a mai avea nevoie de un stick. Interfața Android este familiară, așa că te vei obișnui repede cu ea și vei găsi rapid ceea ce cauți, iar conexiunea la internet o vei putea stabili prin cablu sau wireless.

La nivelul port-urilor ai la dispoziție 2 port-uri HDMI, 2 port-uri USB, 1 port de rețea, 1 intrare Scart, 1 intrare video composite și 1 intrare component.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • design ultra slim atractiv
  • imagini cu calitate generală bună
  • funcții smart cursive și intuitive

Contra:

  • sistemul audio putea fi îmbunătățit

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 9.3
Display - 9.6
Conectivitate - 9.2

9.4

O alegere Smart

Sony 40R550C este un Smart TV din noua generație lansată în 2015, cu rezoluție Full HD și o diagonală de 102 cm, ce poate fi achiziționat la un preț decent.

Vezi detalii
User Rating: 0.38 ( 2 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.