Sony 40R480 – televizorul Full HD minimalist

Televizoarele Sony arată bine chiar și atunci când nu redau imagini, beneficiind de fiecare dată de un design aparte. Bineînțeles, calitatea imaginilor este una impresionantă, tehnologia Bravia fiind una dintre cele mai renumite de pe piață. Modelul Sony 40R480 este unul care atrage prin design și calitatea imaginilor, dar nu numai. Poate fi găsit în magazine la prețul de aproximativ 1800 lei (verifică preț actualizat). Televizorul reprezintă o opțiune bună pentru cei care își doresc să beneficieze de imagini de cea mai bună calitate, asigurate de un brand renumit. Televizorul se remarcă și prin designul minimalist, aducând o notă de eleganță în orice cameră.

Televizorul poate fi găsit și în oferta magazinelor Flanco, Altex și Evomag.

Televizorul are un design minimalist și elegant. Rama care încadrează ecranul este foarte subțire, iar carcasa este în totalitate neagră. Carcasa neagră ajută la perceperea mai bună a adâncimii. Marginile ramei nu au fost rotunjite, oferindu-se astfel impresia că ecranul seamănă cu un tablou. Suportul televizorului este metalic și asigură o stabilitate bună. Dimensiunile televizorului sunt de 926 x 556 x 89 mm, iar greutatea acestuia este de 7.5 kg.

Poze cu televizorul Sony 40R480

 

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Ecranul are o diagonală de 102 cm și o rezoluție Full HD de 1920 x 1080 pixeli. Imaginile sunt redate în aspect 16:9. Datorită LED-urilor plasate în spatele ecranului, lumina ajunge acolo unde este nevoie, contrastul atingând cote ridicate. Prin tehnologia Clear Resolution Enhancer, imaginile sunt procesate și aduse la o calitate superioară, scoțând în evidență detalii ascunse. Imaginile în mișcare sunt redate fluid datorită tehnologiei Motionflow XR de 100 Hz. Tehnologia True Cinema 24p oferă o experiență ideală de vizionare, fără efect de sacadare. Sunt redate 24 de cadre pe secundă, acesta fiind standardul recomandat pentru vizionarea de calitate a filmelor de la Hollywood. Televizorul oferă o întreagă serie de moduri de vizionare prin care setările se ajustează automat în funcție de tipul de conținut vizionat. Astfel, sunt disponbile moduri precum Game, Sport sau Cinema. Este important de notat faptul că aceste moduri ajustează inclusiv sunetul, nu doar imaginea.

Sistemul audio asociat imaginilor este, de asemenea, calitativ. Acesta are o putere de 16W, iar ieșirea se face prin două difuzoare. Acestea au un nivel suplimentar de claritate față de cele obișnuite, oferind o experiență completă de vizionare. Sunetul este asigurat de tehnologia Dolby Digital Plus. Televizorul are un player media integrat și permite redarea de fișiere audio direct de pe un stick USB.

Conectivitatea televizorului Sony 40R480 este ridicată, acesta putând fi conectat la o întreagă serie de dispozitive. Utilizatorul poate conecta televizorul la orice sistem audio, player Blu-Ray sau DVD, consolă de jocuri, PC, laptop etc. În același timp, televizorul poate reda, în timp real, conținut de pe smartphone sau tabletă. Utilizatorul va putea să încarce aceste dispozitive în timp ce sunt redate pe ecranul mare al televizorului fotografii sau videoclipuri. Televizorul oferă 2 port-uri HDMI și câte unul USB, Scart, video composite și component. Televizorul mai dispune și de un tuner digital DVB-T, DVB-C care permite vizionarea de programe digitale fără a mai fi nevoie de un receiver extern.

Păreri pro şi contra

Pro

  • design atractiv,
  • ieftin,
  • HDMI,
  • Full HD,
  • 102 cm

Contra:

  • nu este Smart TV

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

 

Verdictul Gadget-Review.Ro

Design
Imagine
Conectivitate

Pentru cei ce își doresc un televizor cu o imagine impecabilă și o diagonală medie, Sony 40R480 ar putea fi o alegere excelentă.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.