Sony 40R450C – televizorul Full HD non-smart

Pentru cei care își doresc un televizor de brand care să redea imagini de calitate și nu țin la prezența funcțiilor smart, Sony 40R450C reprezintă o soluție foarte atractivă. Acesta beneficiază de calitatea de imagine devenită standard pentru Sony și de un design ultra slim care adaugă eleganță oricărui living. Poate fi găsit în magazine la prețul de aproximativ 2299 lei(verifică preț actualizat), acesta fiind un televizor potrivit pentru cei care pun preț în primul rând pe calitatea imaginii și își doresc să beneficieze de un ecran generos. Televizorul este un model ce oferă dotări atractive la un preț bun. Avantajul său este reprezentat de echilibrul bun între diagonala ecranului și calitatea imaginilor redate.

Televizorul poate fi găsit și în oferta magazinelor Altex și Evomag.

Designul televizorului este unul aparte, acesta fiind gândit pentru a se încadra perfect atât pe un perete, cât și pe o masă din camera de zi. Pentru aceasta, profilul este unul ultra slim, iar rama subțire pune cu atât mai mult în valoare aspectul de adevărat tablou. Modelul are dimensiunile de 924 x 546 x 65 mm iar suportul are forma unui schelet de piramidă, oferind o susținere bună și arătând în același timp avangardist.

Poze cu televizorul

Sony 40R450C

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Ecranul are o diagonală de 102 cm, fiind mai mare decât standardul Full HD de 80 cm. Imaginile au o rezoluție de 1920 x 1080 pixeli și sunt foarte clare, acest lucru fiind evidențiat de dimensiunile ecranului. Întrucât modelul este unul de living, producătorul a asigurat unghiuri de vizualizare largi, de 178 de grade, astfel încât calitatea imaginilor să se păstreze indiferent de locul din care privești ecranul. Constrastul este îmbunătățit cu ajutorul tehnologiei Advanced Contrast Enhancer, culorile fiind bogate, iar tonurile de negru fiind foarte intense. Cadrele în mișcare vor fi redate fluid datorită tehnologiei Motionflow XR de 100 Hz care asigură o rată mare de împrospătare.

Sistemul audio are o influență destul de mare asupra experienței de vizionare, iar în cazul de față lucrurile stau binișor. Sunetul are o putere de 10 W și este dotat, printre altele, cu tehnologia S-Master care exploatează foarte bine modul în care aude urechea umană, adaptând frecvențele și puterea în funcție de conținutul redat. Sistemul mai beneficiază de tehnologiile DTS Sound și Dolby Digital Plus/Pulse, având astfel o claritate superioară. Televizorul are un player media integrat și poate reda muzică direct de pe un stick de memorie.

La nivelul conectivității vei găsi 2 port-uri HDMI și câte unul pentru USB, Scart, video composite și component, așa că vei putea asocia orice dispozitiv extern pentru redarea de conținut sau îmbunătățirea experienței de vizionare. Televizorul se poate conecta la playere Blu-ray say DVD, camere foto, console de joc, PC-uri, laptopuri și dispune și de un tuner digital DVB-T, DVB-C cu ajutorul căruia se pot urmări programe digitale fără a mai fi nevoie de un receiver extern.

Pro:

  • ecran Full HD generos
  • sunet procesat prin Dolby Digital
  • design ultra slim

Contra:

  • sunetul putea fi îmbunătățit

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 8.3
Display - 8.2
Conectivitate - 8.4

8.3

O alegere bună

Sony 40R450C este un televizor non Smart, cu o diagonală de 102 cm, rezoluție Full HD, pe care îl ei găsi la un preț destul de atractiv.

Vezi detalii
User Rating: 2.23 ( 5 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.