Sony 32W706 – televizorul Smart standard de la Sony

Odată cu popularizarea funcțiilor Smart, producătorii au creat televizoarele Full HD pentru toate buzunarele, oferind mai multe modele pentru fiecare serie. Sony 32W706 face parte din seria de televizoare entry-level pentru 2014 a producătorului japonez. Prețul său este de aproximativ 1700 lei (verifică preț actualizat), fiind unul mediu. Televizorul are drept puncte forte calitatea imaginilor și a sunetului, funcțiile Smart și nivelul înalt de conectivitate. La acest preț însă, ecranul putea fi ceva mai mare. Cu toate acestea, calitatea Sony nu necesită prezentare, fiind acceptată în unanimitate. Utilizatorii vor aprecia, cu siguranță, acest model Full HD Smart.

Televizorul poate fi găsit și în oferta magazinelor Flanco, Altex și Evomag.

Designul televizorului este unul modern și foarte plăcut. Televizorul este argintiu și are aspectul unei coli de hârtie. Modelul este subțire și inspiră eleganță. Rama este extrem de subțire, latura de jos fiind singura care are ceva mai mulți mm. Marginile ramei nu sunt rotunjite. Televizorul are dimensiunile de 729 x 433 x 64 mm.

Poze cu televizorul Smart Sony 32W706

 

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Diagonala ecranului este de 80 de cm, fiind cea standard pentru televizoarele Full HD. Rezoluția ecranului este de 1920 x 1080 pixeli. Calitatea imaginilor este una superioară și este asigurată de o întreagă serie de tehnologii avansate. Motorul de procesare X-Reality PRO analizează și curăță imaginile pentru a fi redate fără efect de noise (granulație). Imaginile sunt astfel extrem de clare, indiferent de sursa folosită. Tehnologia Advanced Contrast Enhancer oferă imaginilor un contrast uimitor, acestea părând extrem de reale. În plus, asemeni camerelor foto, televizorul beneficiază de funcția Face Area Detection prin care chipurile sunt recunoscute și distinse față de fundal. Pentru redarea clară a imaginilor în mișcare, televizorul folosește tehnologia Motionflow XR de 200 Hz.  Aceasta redă fluid cadrele în mișcare, surprinzând detalii dintre cele mai mici.

Sistemul audio al televizorului este de tip Down Firing. La baza acestuia se află tehnologiile ClearAudio+ și Dolby Digital Plus/Pulse. Sunetul are o calitate superioară, fiind clar și distinct. Acesta beneficiază și de efecte surround. Pentru redarea de fișiere audio în diferite formate există un player media integrat.

Funcțiile Smart permit conectarea la internet prin Wi-Fi sau prin cablu. Utilizatorul va putea astfel să navigheze în browser, să ruleze aplicații sau să urmărească filme și seriale online. Sony 32W706 folosește browserul și magazinul de aplicații Opera. Interfața este decentă pentru un model entry-level, timpii de așteptare fiind destul de scurți.

Prin funcția One-touch mirroring, Allshare (Screen Mirroring), televizorul poate reda conținut direct de pe smartphone sau tabletă. Fotografiile și videoclipurile de pe acestea se vor vedea la dimensiuni mai mari și la o calitate superioară.

Un punct forte al televizorului este și conectivitatea. Sunt disponibile astfel 4 port-uri HDMI, 2 port-uri USB și câte o intrare Scart, video composite și component. Prin urmare, televizorul se poate conecta la orice player Blu-Ray sau DVD, PC, consolă de jocuri sau stick USB. Putând asocia televizorului aproape orice dispozitiv, distracția va fi mult mai mare. Televizorul mai beneficiază și de un tuner digital DVB-T/T2/C/S/S2 care permite vizionarea programelor digitale fără a mai fi nevoie de un receiver extern. Redarea video se face în sistem PAL, SECAM și NTSC.

Păreri pro şi contra

Pro

  • design atractiv,
  • ieftin,
  • Smart TV,
  • HDMI,
  • Full HD

Contra:

  • nu este 3D

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

 

Verdictul Gadget-Review.Ro

Design
Imagine
Conectivitate

Sony 32W706 este un Smart TV cu diagonala standard de 80 cm, ce ofetă utilizatorului imagini clare, Full HD, dar și distracția dorită pentru întreaga familie.

User Rating: 3.6 ( 1 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.