Sony 32W705C – televizorul smart de dimensiuni mai mici

Sony este unul dintre producătorii de televizoare ce a reușit să își creeze o semnătură în ceea ce privește calitatea imaginilor, culorile având un aspect propriu, foarte atractiv, iar cadrele fiind redate într-un mod realist. Producătorul și-a creat astfel o bază importantă de clienți fideli, care aleg mereu modele Sony, serie după serie. Sony 32W705C este un televizor Full HD smart care punctează foarte bine pe toate nivelele, fiind un nou model de succes pentru producătorul japonez. Prețul televizorului este de aproximativ 2499 lei(verifică preț actualizat), acesta fiind un televizor Full HD cu o configurație care plusează foarte mult pe partea smart, acolo unde interfața Android rulează impecabil. Modelul are un design minimalist și arată foarte bine, așa că reprezintă o alegere bună din toate punctele de vedere pentru cei care caută un televizor de dimensiuni mai mici.

Televizorul poate fi găsit și în oferta magazinelor Flanco, Altex și Evomag.

Designul este minimalist, urmând stilul caracteristic Sony, cu marginile ascuțite și profilul ultra slim. Rama este destul de subțire, deși nu ajunge la aceeași grosime cu cea a modelelor LG, însă reușind să pună în evidență ecranul, căruia îi oferă o adâncime mai bună. Televizorul are dimensiunile de 738 x 435 x 59 mm.

Poze cu televizorul Smart

Sony 32W705C

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Diagonala ecranului este de 80 de cm, putând părea destul de mică prin raportare la seriile actuale, dar oferind de fapt o experiență decentă de vizionare pentru un living mai mic sau un dormitor. Rezoluția de 1920 x 1080 pixeli este mai mult decât atractivă pentru dimensiunile ecranului, imaginile fiind foarte clare și detaliate. În plus, cu ajutorul motorului de procesare X-Reality PRO, imaginile sunt curățate suplimentar de granulație, astfel încât să aibă o calitate bună indiferent de sursa din care provin (conținut digital, analog sau extern – de pe stick, HDD, laptop, DVD etc).

Culorile acoperă un spectru foarte larg și sunt bogate și intense. Tehnologia Advanced Contrast Enhancer asigură un contrast ridicat, acesta atrăgând la rândul său o adâncime și o profunzime mai bune. Nu în ultimul rând, pentru redarea cadrelor în mișcare este folosită tehnologia Motionflow XR de 200 Hz care oferă o cursivitate ridicată.

Sistemul audio al televizorului este de tip NICAM/A2 și are o putere de 10 W, fiind ceva mai slab ca volum, însă acesta compensează pe partea de claritate și frecvențe acoperite. La baza acestuia se află tehnologiile ClearAudio+ și Dolby Digital Plus/Pulse.

Funcțiile smart sunt accesibile prin Wi-Fi sau prin cablu. Ai la dispoziție mii de aplicații și jocuri în Google Play care rulează cursiv, fără timpi lungi de așteptare. Vei putea să urmărești filmele, videoclipurile și serialele preferate direct pe ecranul televizorului, iar rețelele de socializare și browserul sunt la doar un click distanță.

La nivelul conectivității vei găsi 4 port-uri HDMI, 2 port-uri USB și câte o intrare Scart, video composite și component.

Pro:

  • ecran Full HD cu imagini de calitate superioară
  • funcții smart intuitive
  • conectivitate extinsă

Contra:

  • sunetul putea fi îmbunătățit

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 9.3
Display - 8.7
Conectivitate - 8.7

8.9

O alegere Smart

Sony 32W705C este un Smart TV, cu o diagonală de 80 cm și o rezoluție Full HD, ce poate fi achiziționat la un preț destul de rezonabil.

Vezi detalii
User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.