Sony 32W705 – televizorul atractiv pentru living

În ultima perioadă producătorii de televizoare par mai hotărâți ca niciodată să susțină trecerea utilizatorilor la niveluri superioare de calitate a imaginii. Sony este unul dintre producătorii cei mai apreciați, iar modelul  Sony 32W705 este un exemplu perfect de îmbinare a calității imaginii cu rezultate impresionante pe partea smart și un design modern. Modelul este ideal astfel pentru orice living și poate fi găsit în magazine la prețul de aproximativ 1699 lei (verifică preț actualizat). Televizorul este o alegere potrivită pentru cei în căutarea unui model smart care rulează fluid atunci când este conectat la internet și care oferă imagini de calitate superioară. Modelul se remarcă prin designul atractiv, multitudinea de tehnologii aflate la baza calității imaginilor, sistemului audio avansat și conectivității extinse. Întrucât avem de-a face cu un model de brand renumit, acest lucru punctează în plus în fața utilizatorilor.

Televizorul poate fi găsit și în oferta magazinelor Flanco, Altex și Evomag.

Designul se remarcă prin eleganță, fiind alcătuit din materiale de calitate superioară, într-o combinație de plastic și metal. Rama care încadrează ecranul este foarte subțire, oferind o vizibilitate foarte bună. Carcasa este în totalitate neagră, iar suportul este arginitu. Suportul este metalic și oferă o stabilitate ridicată. Dimensiunile televizorului sunt de 729 x 433 x 64 mm, iar greutatea acestuia este de doar 7.9 kg. Datorită faptului că este ușor și subțire, modelul poate fi instalat cu ușurință pe perete.

Poze cu televizorul Smart Sony 32W705

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Ecranul are o diagonală de 80 cm și o rezoluție Full HD de 1920 x 1080 pixeli, putând fi optimizat pentru a reda imagini impecabile. Există astfel tehnologii avansate pentru toate funcțiile principale, de la culoare până la claritate sau reglarea personalizată a setărilor. Datorită tehnologiei Deep Color culorile sunt profunde și vibrante, iar tehnologia Advanced Contrast Enhancer îmbunătățește contrastul. Pentru claritatea imaginilor sunt folosite tehnologii precum Intelligent MPEG Noise Reduction, 24p True Cinema sau Motionflow XR de 200 Hz. Aceasta din urmă face posibilă redarea în detaliu a cadrelor în mișcare. Nu în ultimul rând, tehnologia X-Reality PRO crește inclusiv claritatea imaginilor provenite din surse externe (ex. de pe camera foto, smartphone, tabletă etc). Pentru reglarea setărilor după preferințele proprii există funcția Intelligent Picture Optimizer.

Funcțiile Smart permit conectarea la internet prin wi-fi sau cablu și rularea fluidă a aplicațiilor de diferite tipuri, de la cele pentru vizionarea de filme și emisiuni online până la jocuri. Modelul folosește browserul Opera și dispune de un magazin cu aplicații dispunând de mii de opțiuni.

Sony 32W705 dispune de un sistem audio avansat care completează experiența de vizionare. Sistemul ClearAudio+ are la bază tehnologia Dolby Digital Plus/Pulse și are difuzoare stereo cu efect surround. Este disponibil un player media integrat, așa că poate fi redată muzică direct de pe un mp3 player sau un stick USB.

La nivelul conectivității modelul beneficiază de 4 port-uri HDMI, 2 port-uri USB 2.0, 1 port de rețea și câte o intrare Scart, video composite și de component. Conectivitatea extinsă permite asocierea de dispozitive precum consolele de jocuri, playerele Blu-Ray, laptopurile, proiectoarele video etc. Modelul mai dispune de un tuner digital DVB-T/T2, DVB-C, DVB-S/S2.

Păreri pro şi contra

Pro

  • elegant,
  • Smart TV,
  • Full HD

Contra:

  • sonorizarea putea fi ceva mai puternică

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Design
Imagine
Conectivitate

Sony 32W705 este un Smart TV cu o diagonală standard de 80 cm, ce poate fi achiziționată la un preț destul de avantajos.

User Rating: 4.7 ( 1 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.