Sony 32R500 – televizorul smart HD

Sony 32R500 este un televizor potrivit pentru cei care caută un model smart pentru dormitor sau camere mai mici. Modelul face parte din seria pe 2015 a producătorului, beneficiind de funcții smart upgradate și oferind o experiență de vizionare atractivă. Are un preț de aproximativ 1799 lei(verifică preț actualizat), având un preț ceva mai mare pentru categoria sa, așa cum se întâmplă însă de obicei în cazul Sony.

Televizorul poate fi găsit și în oferta magazinelor Flanco și Altex.

Televizorul are un design foarte modern, păstrând standardele Sony de nivel înalt, astfel că se remarcă liniile ascuțite care oferă impresia de dinamism și sugerează o performanță ridicată. Rama este foarte subțire și disponibilă pe negru. Profilul televizorului urmează aceeași linie, fiind foarte subțire și făcând posibilă montarea ușoară pe perete, iar pentru fixarea clasică se remarcă suportul aparte, cu formă de schelet de piramidă. Acesta oferă o stabilitate foarte bună, totodată suportul argintiu este în contrast cu restul carcasei, efectul vizual fiind unul foarte plăcut. Per ansamblu, televizorul are un aspect foarte elegant, cu dimensiuni de 738 x 441 x 65 mm.

Poze cu televizorul Smart

Sony 32R500

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Ecranul are o diagonală de 80 de cm, fiind ceva mai mic, însă imaginile sunt redate la o calitate HD, având rezoluția de 1366 x 768 pixeli. Raportându-ne la dimensiunile ecranului, calitatea HD va fi exploatată foarte bine. Unghiurile de vizualizare de 178/178 sunt generoase, oferind libertate de mișcare la vizionare și făcând posibil faptul ca atunci când ai prieteni în vizită, aceștia să aibă o vizibilitate bună indiferent de locul în care se află față de ecran.

În ceea ce privește calitatea culorilor, aceasta este una medie. Culorile sunt strălucitoare și plăcute, pentru cei pretențioși existând însă loc de mai bine pe partea de fidelitate a acestora față de realitate. Contrastul este stabilit cu ajutorul tehnologiei Advanced Contrast Enhancer (ACE) și oferă rezultate atractive. Pentru redarea cadrelor în mișcare este folosită tehnologia Motionflow XR de 100 Hz, aceasta reducând blur-ul și decompunând mult mai detaliat cadrele.

Este foarte atractivă și funcția de înregistrare a emisiunilor sau filmelor preferate pe suporturi externe precum stick-urile USB sau HDD-urile externe.

Pe partea smart vei întâlni o interfață prietenoasă care îți oferă acces rapid la aplicații și conținutul online preferat, astfel că vei putea să postezi pe rețelele de socializare, să urmărești filme și seriale online sau să navighezi în browser. Cât priveşte conexiunea la internet, aceasta se poate stabili prin cablu sau wireless.

Sistemul audio nu este cel mai atractiv, având o putere de doar 10 W, sunetul fiind redat cu ajutorul tehnologiei Dolby Digital.

La nivelul port-urilor vei găsi 2 port-uri HDMI, 2 port-uri USB, 1 port de rețea, 1 intrare Scart, 1 intrare video composite și 1 intrare component, astfel că vei putea să conectezi PC-uri, laptopuri, playere video, console de joc, tablete, smartphone-uri, stick-uri etc. Numărul redus de port-uri HDMI se poate dovedi ușor neplăcut dacă pui preț pe conectivitate.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • design atractiv
  • imagini HD cu calitate generală bună
  • funcții smart atractive

Contra:

  • sistemul audio are o putere destul de mică

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 8.7
Display - 8.6
Conectivitate - 8.6

8.6

O alegere Smart

Sony 32R500 este un televizor potrivit pentru cei care își doresc un model smart de brand de dimensiuni ceva mai reduse. 

Vezi detalii
User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.