Sony 32R430 – televizorul de 32 inch cu funcția Screen Mirroring

Seria R4 a televizoarelor Sony vine cu modele proaspete ale anului 2014 care aduc utilizatorilor claritate, calitate și un sunet clar. Modelul Sony 32R430 se adresează însă celor care își doresc să trăiască experiența unui televizor convențional, fără funcții multiple și fără abilități smart sau funcția 3D. Designul nu este foarte diferit față de modelul similar al anului 2013, având culoarea neagră, ecranul înconjurat de rame de culoare metalică și un suport pentru masă cu un design interesant. Rezoluția este cea care îi atrage pe potențialii cumpărători ai unui televizor de 32 inch, respectiv 80 de cm, însă și prețul accesibil în comparație cu celelalte modele de televizoare existente pe piață. Acest model poate fi găsit la prețul de  aproximativ 1300 lei (verifică preț actualizatfiind redus de la 1500 lei, acesta fiind prețul inițial.

Televizorul mai poate fi găsit și în oferta magazinelor Flanco, Altex și Evomag.

Televizorul dispune de un meniu simplu, cu setări relativ ușoare.  Cu toate că acest model nu este unul smart, claritatea și naturalețea imaginilor dată de display-ul cu tehnologie LED captivează atenția oricui. Seria R4 de televizoare aparținând Sony utilizează tehnologia Multiflow XR pentru a oferi utilizatorilor această imagine naturală. Mai mult decât atât, acesta permite partajarea fotografiilor și a clipurilor video de pe diferite smartphone-uri, pentru a putea fi vizualizate pe un ecran de dimensiuni mai mari, prin funcția Screen Mirroring.  

Poze cu televizorul Sony 32R430

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Acest televizor non-smart are o rezoluție de 1366 x 768, un ecran de 100 Hz, un tuner digital încorporat de tip DVB-T/C, care permite vizionarea canalelor digitale în lipsa unui receiver sau a unui set top box. Imaginea este îmbunătățită prin caracteristici precum Advanced Contrast Enhancer, 24p True Cinema sau Clear Resolution Enhancer.  De asemenea, Sony 32R430 are un player multimedia integrat care permite vizionarea video-urilor și a  fotografiilor de pe USB sau HDD pe ecranul televizorului.

Opțiunea de screen mirroring poate fi utilizată prin conectarea dispozitivelor între ele prin Wi-Fi. Sistemul audio este unul avansat din punct de vedere tehnic, oferind utilizatorilor un sunet solid prin sistemul Nicam/A2 Stereo și caracteristici precum Clear Phase Speaker, S-Master, Dolby Digital, Dolby Digital Plus sau Dolby Digital Pulse. Difuzorul numit Bass Reflex transmite un sunet excepțional, îmbunătățind sunetele joase.

Greutatea televizorului de 8 kg permite montarea lui foarte ușoară pe un suport de perete, în așa fel încât să permită și accesul la intrările și ieșirile pentru sursele externe, amplasate în spatele televizorului. Așadar, acest model dispune de o ieșire audio optică digitală pentru conectarea unui sistem audio, o intrare USB 2.0, o intrare video composite, o intrare component, o intrare SCART și două porturi HDMI. Cu ajutorul porturilor HDMI, telefonul mobil smart poate fi conectat cu TV-ul utilizând adaptorul MHL și făcând posibilă oglindirea imaginilor de pe smartphone pe ecran.  

Acesta mai include și un slot CI+ pentru canale digitale difuzate cu ajutorul cartelelor common interface. Ceea ce este foarte avantajos la acest model accesibil ca preț este abilitatea TV-ului de a înregistra emisiuni și programe pe USB sau HDD pentru a le viziona mai târziu. Mai mult decât atât, permite și controlul parental pentru oricare dintre programe, utilizând un cod PIN.

Păreri pro şi contra

Pro

  • elegant,
  • preț mic,
  • HDMI

Contra:

  • nu este Full HD

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

 

Verdictul Gadget-Review.Ro

Design
Imagine
Conectivitate

Sony 32R430 este unul dintre televizoarele din gama nouă a producătorului, cu un preț mic și funcții destul de interesante pentru cei ce nu își doresc abilități Smart sau funcția 3D.

User Rating: 4.9 ( 1 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.