Sony 32R410 – televizorul HD accesibil de la Sony

Calitatea electronicelor Sony este indubitabilă, iar producătorul are grijă ca produsele sale să ajungă la îndemâna tuturor, oferind și o serie de modele accesibile. Sony 32R410 este unul dintre modelele cele mai ieftine propuse în 2014 de Sony. Acesta poate fi găsit în magazine la prețul de aproximativ 1100 lei (verifică preț actualizat). Deși calitatea imaginilor nu este Full HD, acestea au o calitate superioară, oferind o experiență cu totul nouă de vizionare față de un televizor obișnuit. Televizorul dispune de un sistem audio performant, iar, în plus, beneficiază de o conectivitate care permite folosirea alături de o întreagă serie de dispozitive pentru a crește distracția.

Televizorul poate fi găsit și în oferta magazinelor Flanco, Altex și Evomag.

Designul televizorului este unul atrăgător și gândit astfel încât să ofere, în același timp, o experiență de vizionare excelentă. Astfel, televizorul este complet negru, iar rama care încadrează ecranul este subțire, ceea ce oferă utilizatorului o percepție mai bună a adâncimii și o vizibilitate crescută. Suportul este alcătuit dintr-o combinație de plastic și metal și oferă o stabilitate bună. Dimensiunile televizorului sunt de 736 x 451 x 80 mm, remarcându-se faptul că acesta este destul de subțire. În același timp, televizorul cântărește doar 4.9 kg, fiind ușor de transportat și de mutat.

Poze cu televizorul Sony 32R410

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Ecranul are o diagonală de 80 de cm, acesta având dimensiunile standard pentru modelele HD. Rezoluția este de 1366 x 768 pixeli, iar imaginile sunt redate în aspect 16:9. Ecranul are LED-urile plasate în spate, așa că lumina ajunge unde este necesar pentru a rezulta un contrast ridicat. Datorită tehnologiei Advanced Contrast Enhancer, contrastul poate fi intensificat în funcție de preferințele utilizatorului. Tehnologia Clear Resolution Enhancer procesează imaginile și le aduce la o calitate superioară. Pentru redarea fluidă a imaginilor în mișcare, sunt folosite tehnologiile Motionflow XR de 100 Hz și 24p True Cinema. Aceasta din urmă este tehnologia standard recomandată pentru vizionarea filmelor de la Hollywood, întrucât redă 24 de cadre pe secundă. Imaginile în mișcare vor fi redate la un alt nivel, scoțând în evidență detalii ascunse.

Sistemul audio al televizorului are o putere de 10W. Sunetul este asigurat de tehnologia Dolby Digital Plus/Pulse. Datorită boxei Bass Reflex, sunetele vor fi intense, clare și bogate, atingând un spectru tonal complex. Tehnologia Clear Phase echilibrează sunetele înalte, medii și joase pentru o experiență ideală. Nu în ultimul rând, procesarea digital S-Master restabilește și rafinează semnalele audio, oferind un sunet fidel sursei originale. Televizorul dispune de un player media și poate reda muzică direct de pe un stick USB.

Un punct în plus pentru Sony 32R410 este faptul că oferă o conectivitate ridicată, lărgind astfel spectrul de activități ce pot fi realizate pentru divertisment. Astfel, televizorul dispune de 2 port-uri HDMI și câte unul USB, Scart, video composite și component. Utilizatorul poate conecta televizorul la orice sistem audio, player Blu-Ray sau DVD, consolă de jocuri, PC, laptop, stick USB etc. Este de remarcat și faptul că utilizatorul poate conecta smartphone-ul sau tableta la televizor pentru a urmări pe ecranul mai generos al acestuia fotografii și videoclipuri. Televizorul mai dispune de un tuner digital DVB-T, DVB-C prin care pot fi urmărite canale digitale fără a mai fi necesar un receiver extern.

Păreri pro şi contra

Pro

  • design atractiv,
  • ieftin,
  • HDMI

Contra:

  • rezoluția nu este Full HD

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Sony 32R410 este unul dintre modelele de 80 cm cele mai ieftine de pe piață, ce se adresează celor ce își doresc un televizor cu o diagonală decentă, care să nu coste prea mult.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.