Sony 32R400C – televizorul HD standard

Piața televizoarelor și a divertismentului pentru acasă este în continuă creștere, iar în contextul apariției constante de noi modele smart, Full HD sau 4K, a devenit destul de greu să mai găsești modele simple. Indiferent dacă nu ești interesat de funcțiile smart și de investiția în cel mai nou nivel de calitate a imaginii sau cauți un televizor simplu pentru ai tăi, Sony 32R400C este o alegere potrivită. Poate fi găsit în magazine la un preț de aproximativ 1699 lei(verifică preț actualizat), acesta fiind un televizor cu o configurație simplă, potrivit pentru cei care își doresc o soluție pentru vizionarea clasică a programelor TV preferate sau redarea de conținut de pe un dispozitiv extern. Prețul este ceva mai mare pentru o astfel de configurație, aici intervenind fidelitatea față de brand și preferințele în materie de design.

Televizorul poate fi găsit și în oferta magazinelor Flanco, Altex și Evomag.

Designul televizorului este unul foarte atractiv, fiind adaptat seriei din 2015. Astfel, construcția este una ultra slim, carcasa este complet neagră, iar liniile ascuțite completează aspectul minimalist foarte elegant.  Producătorul a ales o soluție mai aparte pentru suport, respectiv unul cu forma unui schelet de piramidă. Modelul are dimensiunile de 738 x 441 x 65 mm și prezintă o stabilitate foarte bună. Existența unei configurații simple nu înseamnă că televizorul trebuie să arate simplu sau clasic și la exterior.

Poze cu televizorul

Sony 32R400C

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Ecranul are o diagonală de 80 de cm, fiind potrivit pentru o cameră de zi mai mică sau un dormitor, acesta având unghiuri largi de vizibilitate, de 178 de grade. Acestea permit o libertate de mișcare mult mai mare și nu atrag probleme la fixarea televizorului pe perete. Indiferent de unde privești ecranul, imaginile vor avea aceeași calitate. Cadrele sunt redate la o rezoluție de 1366 x 768 pixeli, iar claritatea HD este potrivită pentru dimensiunile ecranului, imaginile având o calitate bună. Acestea sunt în același timp echilibrate cromatic, având un contrast bun, culori bogate și o luminozitate constantă. Ecranul beneficiază și de tehnologia Motionflow XR de 100 Hz, așa că redă mult mai fluid cadrele în mișcare, scoțând la iveală detalii ascunse din filmele de acțiune sau emisiunile sportive.

O funcție foarte utilă este cea de înregistrare, astfel că vei putea să înregistrezi conținutul video preferat direct pe un HDD.

Sistemul audio are o putere de 10 W, având un volum ceva mai slab care face însă față unei camere mai mici. Televizorul este dotat cu un player multimedia și poate reda muzică direct de pe un stick USB sau un MP3 player.

La nivelul port-urilor vei găsi 2 port-uri HDMI, 1 port USB și intrări Scart și component, astfel că vei putea să conectezi playere DVD sau Blu-ray, console de joc, sisteme audio externe, camere foto, laptopuri, PC-uri etc. Modelul beneficiază și de un tuner digital DVB-T/C și un slot CI+, așa că poate reda canale digitale fără a mai fi nevoie de un receiver extern.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • design minimalist
  • posibilități de conectare a unor dispozitive externe

Contra:

  • nu este Full HD

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 8.2
Display - 8.4
Conectivitate - 8.2

8.3

O alegere HD

Sony 32R400C este un televizor cu un design modern și elegant, ce îți asigură o rezoluție HD și o diagonală de standard de 80 cm.

Vezi detalii
User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.