Sony 32R400 – televizorul HD simplu

Sony 32R400 este un televizor pentru persoanele interesate de un model de dimensiuni mai mici care să se concentreze pe redarea de imagine și nimic mai mult, televizorul fiind ideal pentru dormitor sau camera copiilor. Modelul este un televizor entry-level al celor de la Sony, potrivit pentru iubitorii brandului care își doresc un model simplu pentru redarea canalelor TV și, eventual, asocierea cu un dispozitiv extern pentru redarea de conținut. Poate fi găsit în magazine la un preț de aproximativ 1699 lei(verifică preț actualizat).

Televizorul poate fi găsit și în oferta magazinelor Flanco, Altex și Evomag.

Designul se încadrează în stilul minimalist, având un profil subțire, fiind complet negru și având linii fine. Rama este de asemenea subțire, fără a distrage atenția de la imagini și oferind în același timp un aspect foarte elegant. Modelul are dimensiunile de 738 x 441 x 65 mm şi vine cu un suport ce are forma unui schelet de piramidă și oferă o stabilitate foarte bună.

Poze cu televizorul

Sony 32R400

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Ecranul are o diagonală de 80 cm, fiind ceva mai mic pentru un living, dar totuși potrivit pentru un utilizator fără prea multe pretenții. Un aspect foarte atractiv este acela că ecranul este iluminat din spate și nu de pe margini, fiind asigurată astfel o luminozitate mult mai bună. Tehnologia Advanced Contrast Enhancer îmbunătățește contrastul, iar prin intermediul tehnologiei Clear Resolution Enhancer se mărește claritatea. Imaginile sunt redate la o rezoluție de 1366 x 768 pixeli, iar, raportată la dimensiunile ecranului, claritatea are un nivel bun.

Ar mai fi de remarcat redarea filmelor în 24 de cadre pe secundă, respectând standardele pentru filmele de la Hollywood. Totodată, tehnologia Motionflow XR 100 asigură redarea mult mai fluidă a cadrelor în mișcare, astfel că vei putea să observi mai multe detalii din filmele de acțiune sau emisiunile sportive preferate.

Sistemul audio are o putere de 10 W, având un volum destul de slab, la baza sunetului aflându-se tehnologia Dolby Digital Plus/Pulse. Pentru o redare echilibrată, funcția Clear Phase asigură distribuirea uniformă a sunetelor înalte, medii și joase. Televizorul este dotat cu un player multimedia și poate reda muzică direct de pe un stick USB sau un MP3 player.

Conectivitatea reprezintă o portiță prin care televizorul poate crește gradul de divertisment. Astfel, prin intermediul a 2 port-uri HDMI și câte unui port USB, Scart, video composite și component vei putea să asociezi televizorului orice sistem audio, player Blu-ray sau DVD, consolă de jocuri, PC, laptop, stick USB etc.

Întrucât cele mai multe poze și filmulețe le realizezi cu tableta sau smartphone-ul, interfața este adaptată pentru a reda mai rapid conținutul de pe aceste dispozitive. Imaginile se vor vedea mult mai bine pe ecranul televizorului. Nu în ultimul rând, modelul este dotat cu un tuner digital DVB-T, DVB-C care face posibilă redarea canalelor digitale fără a mai fi necesar un receiver extern.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • design minimalist atractiv
  • numeroase tehnologii pentru procesarea imaginilor HD

Contra:

  • sistemul audio are o putere destul de mică

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 9.1
Display - 8.9
Conectivitate - 9.2

9.1

Cu un design slim

Sony 32R400 este un TV elegant, cu un design slim, ce se va potrivi utilizatorilor ce sunt mai puțin interesați de funcțiile Smart.

Vezi detalii
User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.