SmartTech LE-2419 – un televizor cu preț mic

Te gândești să achiziționezi un televizor pentru camera copiilor sau pentru bucătărie sau chiar pentru bunici, dar nu vrei să cheltui o sumă prea mare pe o astfel de achiziție? În cazul acesta ce spui de televizorul SmartTech LE-2419? Are un preț sub 800 lei(verifică preț actualizat) și cu puțin noroc îl poți prinde chiar și la reducere. Știu, nu face parte din brandurile de top, dar cu siguranță nici nu costă cât un model cu specificații similare, ce aparține unui brand foarte cunoscut.

Ce îți pot spune despre acest model este că are un design decent, mai exact rama este relativ subțirică și se sprijină pe un suport dreptunghiular dintr-un plastic lucios. Ce-i drept eu aș renunța la el și aș monta televizorul pe un suport de perete. Cu siguranță va arăta mult mai ok și totodată vei scăpa de grija ”Unde să-l așez ca să dea cât mai bine?”. Cântărește numai 3,57 kg, aproximativ cam cât un laptop ceva mai robust, și are un consum de 48W. Prin urmare nu vei sesiza o diferență prea mare la factura de energie odată ce începi să-l folosești.

Poze cu televizorul

SmartTech LE-2419

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Televizorul SmartTech este un model non Smart, cu o diagonală de 60 cm, ce are o rezoluție HD, aspect la care mă așteptam având în vedere prețul său destul de mic. Are un timp de răspuns de 6,5 ms, cu o idee mai mult față de modelele mai scumpe, iar unghiul de vizibilitate este de 170/160.

Pe partea de sonorizare, modelul vine echipat cu un sistem audio MPEG-1 layer1 B/G,D/K,I, ce încorporează 2 boxe a câte 5W fiecare. Practic pentru dimensiunea destul de redusă a televizorului, aș putea spune că este suficient.

Dispune și de tuner digital pentru ca utilizatorul să se poată bucura de posturile în format HD, fără a fi nevoit să opteze pentru un abonament mai scump, ce i-ar asigura posturile de acest gen.

La capitolul conectivitate sunt plăcut surprinsă de faptul că modelul stă destul de bine: HDMI, USB 2.0, minjack căști, Scart, intrare PC și ieșire audio RCA. Practic televizorul este potrivit pentru toți cei mai puțin pretențioși când vine vorba de un astfel de device.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • preț accesibil,
  • HDMI,
  • UDB 2.0

Contra:

  • rezoluție HD,
  • timpul de răspuns de 6,5ms

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 7.9
Display - 7.4
Conectivitate - 7.6

7.6

O alegere accesibilă

SmartTech LE-2419 este un televizor non Smart, potrivit pentru utilizatorii fără pretenții când vine vorba de un asemenea device.

Vezi detalii
User Rating: 0.3 ( 1 votes)

Un comentariu

  1. Televizoarele „Smart Tech” sunt într-adevăr de nouă generație, dar producătorul nu se preocupă să îl folosim în toate modurile inteligente. Știe cineva cum se adaugă aplicații noi?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.