Sharp LC80LE857E – o experiență cinematografică de excepție

Una dintre alternativele ideale de divertisment și relaxare după o zi grea de muncă o reprezintă noua generație de televizoare Smart 3D LED, iar dacă îți dorești cu adevărat să trăiești o experiență cinematografică memorabilă în confortul casei tale, atunci un asemenea model de televizor este tot ceea ce ai nevoie. Dacă vreți să vă bucurați de o experiență cinematografică uluitoare, de imagini spectaculoase și o claritate de excepție, acest model vă este destinat. Televizorul Smart 3D LED Sharp LC80LE857E este un model ce încorporează cele mai bune tehnologii și funcții de ultimă generație, oferind o experiență de vizionare a imaginilor mult mai intensă, scene în mișcare mult mai realiste și mai energice prin reducerea distorsiunilor obiectelor aflate în mișcare rapidă și îmbunătățirea clarității imaginii. Prețul de aproximativ 37699 lei(verifică preț actualizat) este unul extrem de piperat pentru foarte multe buzunare.

Aspectul televizorului este unul modern și elegant, minimalist și cu o diagonală spectaculoasă de 203 cm. Datorită dimensiunilor sale mari, modelul are nevoie de un spațiu generos unde să fie poziționat, mai ales la greutatea sa de 67.5 kilograme. Fără stand, televizorul are dimensiuni de 1825 x 1066 x 59, iar cu stand de 1825 x 1103 x 443.

Poze cu televizorul

Sharp LC80LE857E

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Televizorul dispune de tehnologia Sharp Quattron, care oferă culori vii, cu o definiție cu o trime mai bună decât ecranele clasice Full-HD. Vizualizarea în 3D este magistrală, iar în 2D imaginile sunt uimitoare datorită tehnologiei AQUOS Quattron 3D, care contribuie la redarea culorilor în mod natural și realist, prin lărgirea spectrului de bază (roșu, verde și albastru) cu adăugarea galbenului. Are o luminozitate mărită și un contrast puternic care creează o adâncime de imagine care te captivează și te cucerește oricând iar, indiferent dacă urmărești un meci de fotbal, un film, un concert, videoclip sau o emisiune, imaginea pare că te transportă direct în mijlocul acțiunii pe care o urmărești.

Sistemul audio al televizorului este bazat pe tehnologia Dolby Digital Plus și compus dintr-un subwoofer de 15 W și două boxe a câte 10 W fiecare, un control automat pentru volum (AVC), tehnologie panou RGBY și un amplificator digital, oferind un sunet clar și fără distorsiuni.

Dacă nu vrei să pierzi un meci de fotbal, o emisiune, un concert sau un film, ai posibilitatea să îți înregistrezi programul preferat pe un stick USB direct de pe televizor pentru a-l urmări oricând și de câte ori dorești. În ceea ce privește tunerul digital de satelit DVB-T/T2, DVB-C, DVB-S/S2, acesta asigură o recepție de excepție și o transmisiune digitală impresionantă, fără probleme sau întreruperi.

Rezoluția display-ului este de 1920 x 1080 pixeli, luminozitatea generoasă atinge valoarea de 500 cd/mp, iar aspectul imaginii este de 16:9. Alte caracteristici care garantează o calitate superioară a imaginii sunt funcția Active motion 800, lumina de fundal pentru scanare și lumina de fundal pentru eliminarea sacadării filmului.

Are Wi-Fi integrat ce vă oferă posibilitatea de a vă conecta rapid la internet, fără cabluri și alte limite, iar aplicația Skype instalată pe televizor le oferă utilizatorilor șansa de a participa la o videoconferință transmisă pe un ecran mare. Mai dispune de 4 porturi HDMI, un port USB 2.0, un port SCART (RGB), un port de ieșire audio digitală  și minijack pentru căști.

De asemenea, sistemul dispune de o interfață prietenoasă și ușor de utilizat prin care utilizatorii au acces la sute de aplicații pe TV, cum ar fi YouTube, Facebook, HD Live streaming sau Picassa

Păreri pro şi contra

Pro:

  • Diagonala extrem de generoasă
  • Acces la aplicaţii multiple
  • Rezoluţie şi luminozitate crescute

Contra:

  • Preţ piperat,
  • Nu este Ultra HD

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 9.4
Display - 8.8
Conectivitate - 9.5

9.2

O alegere Smart

Sharp LC80LE857E este unul dintre modelele ce pune preț pe diagonala extraordinar de mare, potrivită pentru experiența 3D oferită.

Vezi detalii
User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.