Sharp LC50LE771 – televizorul Smart de 126 cm

Sharp LC50LE771 este unul dintre modelele cele mai atractive propuse de producătorul nipon datorită ecranului Full HD de dimensiuni generoase și funcțiilor Smart și 3D performante care să se asigure că nu te vei plictisi niciodată în prezența televizorului. În plus, prețul televizorului este unul decent pentru ceea ce oferă, iar calitatea Sharp este recunoscută internațional, așa că modelul s-ar putea să îți placă foarte mult. Prețul său este de aproximativ 2900 lei (verifică preț actualizat). Dacă vrei să cumperi televizorul în rate, acestea încep undeva de la 100 de lei. Raportul calitate-preț al televizorului este unul foarte bun. Vei beneficia de un ecran de calitate Full HD de dimensiuni generoase, funcții Smart și 3D și o conectivitate extinsă care îți va permite să desfășori numeroase activități alături de televizor.

Designul televizorului este elegant, remarcându-se prin liniile fine și un aspect plat. Aspectul minimalist este susținut și de rama neagră și subțire care încadrează ecranul și suportul extrem de plat. Designul este gândit astfel încât să pună ecranul în evidență. Dimensiunile televizorului sunt de 1125 x 650 x 65 mm, iar greutatea acestuia este de 18.2 kg.

Poze cu televizorul Smart 3D Sharp LC50LE771

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Ecranul are o diagonală de 126 de cm și o rezoluție de 1920 x 1080 pixeli. Ecranul este iluminat de LED-uri cu o putere 300 cd/mp care asigură o luminozitate continuă și contribuie la obținerea unui contrast ridicat. La baza calității imaginilor stau mai multe tehnologii performante. Panoul RGB procesează culorile în 8 biți, afișând 16.8 milioane de culori. Ecranul redă imaginile fără sacadare datorită iluminării de fundal.

În plus, tehnologia Active Motion de 300 Hz contribuie la redarea fluidă a cadrelor în mișcare datorită eliminării blur-ului și evidențierii detaliilor. Cursele de mașini, meciurile, filmele de acțiune sau sesiunile de gaming se vor vedea la un nivel cu totul nou. Nu în ultimul rând, datorită funcției Miracast, te vei putea bucura de materialele media și de jocurile de pe smartphone sau tabletă pe ecranul mare al televizorului.

Sharp LC50LE771 este dotat și cu un panou 3D. Aceasta oferă o profunzime ridicată, imagini clare și luminoase și efecte surprinzătoare. Televizorul vine însoțit de 4 perechi de ochelari 3D, astfel încât întreaga familie să se bucure de experiența spectaculoasă.

La nivelul funcțiilor Smart, televizorul oferă posibilitatea navigării în browser, rulării de aplicații, vizionării de filme și seriale online etc. În același timp, televizorul oferă o interfață prietenoasă și intuitivă. Accesul la conținut se face rapid, fără timpi lungi de așteptare.

Sistemul audio are o putere de 16 W și este asigurat de tehnologia Dolby Digital Plus. Televizorul beneficiază de un amplificator digital și are un player media integrat care poate reda fișiere audio direct de pe un stickul USB.

La nivelul conectivității, televizorul dispune de  4 port-uri HDMI, 2 port-uri Scart, 2  port-uri USB și câte o intrare video composite și component. Prin urmare, vei putea conecta televizorul la orice sistem audio, player Blu-Ray sau DVD, consolă de jocuri, PC, stick USB etc. Televizorul mai beneficiază și de un tuner digital DVB-T/C/S. Conexiunea la internet se poate stabili atât prin Wi-Fi, cât și prin cablu de rețea.

Păreri pro şi contra

Pro

  • elegant,
  • Full HD,
  • diagonală de 126 cm,
  • Smart Tv 3D

Contra:

  • sunetul mi-ar fi plăcut să fie mai puternic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Design
Imagine
Conectivitate

Sharp LC50LE771 este un Smart TV 3D, ce impresionează printr-o diagonală destul de mare, dar și prin calitatea imaginii Full HD.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.