Sharp LC42LE771 – televizorul Smart 3D accesibil

Dacă ești în căutarea unui televizor nou, trebuie să știi că, în momentul actual, la un preț accesibil poți găsi chiar și un model Full HD cu toate funcțiile cele mai noi integrate. Vei fi surpins să vezi că îți vei putea permite și modele ale unor branduri renumite. Un astfel de televizor este și Sharp LC42LE771. Are un preț de aproximativ 2200 lei (verifică preț actualizat). Raportul calitate-preț este unul foarte bun. Televizorul se remarcă prin pachetul complet de funcții Smart și 3D, ecranul Full HD de dimensiuni mari și conectivitatea extinsă.

Designul televizorului se remarcă printr-un minimalism de mare clasă. Televizorul este foarte plat și este disponibil pe negru. Ecranul este încadrat de o ramă foarte subțire, ceea ce crește atât eleganța, cât și vizibilitatea. Pentru fixare, televizorul folosește un suport scund, lăsând imaginea să pară că plutește. Suportul este dreptunghiular și plat.  Dimensiunile televizorului sunt de 957 x 555 x 64 mm.

Poze cu televizorul Smart 3D Sharp LC42LE762E

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Ecranul are o diagonală de 106 de cm, fiind mai mare decât media pentru modelele Full HD. Rezoluția ecranului este de 1920 x 1080 pixeli. Imaginile redate sunt realiste, având culori vibrante și un contrast ridicat. LED-urile asigură o luminozitate constantă de 300 cd/mp. În același timp, ecranul este dotat cu iluminare de fundal pentru eliminarea sacadării in cazul filmelor. Ecranul beneficiază de o tehnologie pentru panou de tip RGB care procesează culorile în 8 biți. Datorită tehnologiei Active Motion de 300 Hz, cadrele în mișcare sunt redate fluid, fiind scoase la iveală detalii nemaivăzute. Astfel, meciurile de fotbal, cursele de mașini, filmele și jocurile de acțiune se vor vedea la un alt nivel.

Sharp LC42LE771 este dotat și cu un panou 3D care oferă o experiență de cinematograf chiar la tine acasă. Imaginile 3D sunt pline de viață, au o profunzime ridicată și sunt foarte clare. Vei avea, astfel, mereu impresia că te afli în mijlocul acțiunii. Datorită efectului redus de fluctuație, vei putea urmări filme 3D pentru timp îndelungat, fără dureri de cap. Televizorul vine însoțit de 4 perechi de ochelari 3D, astfel încât să te poți bucura de filme împreună cu întreaga familie sau cu prietenii.

Televizorul beneficiază și de funcții Smart, astfel încât te vei putea conecta la internet și naviga în browser, rula aplicații, urmări filme și seriale online etc, exact la fel ca pe smartphone sau tabletă.

Sistemul audio are o putere de 16 W, iar la baza lui se află tehnologia Dolby Digital Plus. Sistemul are un amplificator integrat și beneficiază și de un player media care poate reda muzică direct de pe un stick USB.

Modelul LG stă foarte bine și la capitolul conectivitate, având disponibile 4 port-uri HDMI, 2 port-uri Scart, un port USB și câte o intrare video composite și component. Televizorul mai beneficiază și de un tuner digital DVB-T/C/S. Redarea video se face în sistem NTSC, PAL și SECAM. Conexiunea la internet se poate stabili prin Wi-Fi sau cablu.

Pentru control, televizorul folosește o telecomandă de tip air mouse, astfel încât să poți naviga ușor, să introduci text etc. În același timp, televizorul poate fi controlat și prin intermediul smartphone-ului sau tabletei.

Păreri pro şi contra

Pro

 • elegant,
 • Smart TV 3D,
 • diagonală de 106 cm,
 • Full HD

Contra:

 • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Design
Imagine
Conectivitate

Sharp LC42LE771 este un Smart TV 3D destul de elegant, ce oferă clipe de relaxare iubitorilor de filme, și nu numai.

User Rating: 4.7 ( 2 votes)

5 comentarii

 1. Salut,

  Nu am nici cea mai mica experienta in ceea ce priveste televizoarele 3d/smart si as dori sa-mi achizitionez acest model.

  Intrebarile mele sunt urmatoarele:

  1. Pot reda format .iso pe el?

  2. Se poate reda de pe hard extern?

  3. daca se poate reda de pe hdd extern, ce-mi recomandati?

  4. televizorul are spatiu de stocare intern?

  5. voi avea probleme legate de sunet?

  Danke!

  • Salut Alexandru,
   Am să raspund mai jos pentru fiecare punct:
   1. Nu se pot reda fișiere .iso. Extensiile video suportate sunt : .asf, .wmv, .3gp, .fla, .flv, .avi, .mp4, .mov, .mkv, .vob, .ts, .trp, .tp, .m2ts,.dat, .mpg, .mpeg
   2. Ai posibilitatea să conectezi unităţi de hard disk extern de 2,5 şi 3,5 inch (hard disk extern cu sursă de alimentare externă) sau discuri de memorie USB la televizor utilizând intrările USB ale acestuia.
   3. Îți recomand Seagate Expansion de 2TB
   4. Televizorul are o memorie internă unde salvează toate aplicațiile, însă nu poți folosi acea memorie ca spațiu de stocare media (dacă la asta te-ai gândit)
   5. Poți fi mai explicit aici? La ce fel de probleme te referi?

   • Ma refeream la redarea audio la filmele 3d. Citisem pe alte site-uri ca sunetul e sacadat.

    • Filmele in format .iso sunt imagini de pe bluray disk. Ele nu pot fi redate direct pe TV. Filmele 3d .mkv pot fi redate si setezi din telecomanda tv side-by-side sau top-bottom(depinde de film).
     Pentru .iso le poti monta pe un laptop (cu Daemon Tools) si cu un cablu HDMI si cateva setari la placa video poti vedea filmele 3D pe tv.

     Alta varianta ar mai fi : BluRay + film pe BluRay disk.

     Legat de sunet: cel mai probabil persoana respectiva rula filmul de pe un PC si in cazul filmelor 3D, daca nu ai un laptop puternic poate randa imaginea sau sunetul cu agatari.

   • Si legat de redare .iso. Tot ce am gasit 3d e .iso. cum le pot reda pe acest televzor?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.