Sharp LC42LE761E – televizorul Full HD complet la preț avantajos

Dacă eşti atras de tehnologie şi vrei sa fii mereu în pas cu ea, probabil că ai trecut pe lista de cumpărături şi un televizor smart. Cum în această perioadă prețurile sunt atractive chiar şi pentru modelele complete care integrează funcții smart şi 3D, merită să faci trecerea la noul nivel de vizionare. Unul dintre modelele cele mai accesibile este Sharp LC42LE761E, ce poate fi găsit în magazine la prețul de aproximativ 2699 lei (verifică preț actualizat). Prețul este unul mai mult decât avantajos pentru un model Full HD smart şi 3D. Funcțiile smart sunt utile pentru accesul la internet direct de pe televizor, iar cele 3D adaugă o nouă dimensiune distracției. Designul este unul elegant, iar dimensiunile ecranului sunt potrivite pentru a oferi o experiență de vizionare optimă în camera de zi.  Fiecare membru al familiei va găsi un aspect preferat printre dotările televizorului.

Acesta se prezintă ca fiind elegant şi în acelaşi timp performant şi prietenos. Adevărul este că designul comunică același lucru. Carcasa neagră, suportul jos argintiu şi profilul slim oferă un aspect minimalist, elegant. Modelul este unul compact şi se va face cu siguranță remarcat în orice cameră. Rama care încadrează ecranul este subtire, punând astfel în evidență dimensiunile acestuia şi imaginile de calitate superioară.  Dimensiunile sunt de 957 x 555 x 64 mm, modelul umplând camera de experiențe vizuale impresionante. Serile de film cu prietenii sau familia vor fi mult mai animate şi mai distractive.

Poze cu televizorul Smart 3D Sharp LC42LE761E

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Acțiunea se petrece în jurul ecranului Full HD de 106 cm. Rezoluția acestuia este de 1980 x 1080 de pixeli, imaginile fiind deosebit de clare şi de vii. Tehnologia pentru panou este de tip RGB, iar procesarea se face la 8 biți. LED-urile oferă o luminozitate continuă de 300 cd/mp. Lumina de fundal contribuie la scaderea sacadării filmelor. În plus, ecranul beneficiază de tehnologia Active Motion de 300 de Hz care asigură redarea fluidă a mişcării, fără efectul de blur şi evidențiind fiecare cadru. Emisiunile sportive şi scenele din filmele şi jocurile de acțiune se vor vedea la un alt nivel.

Tehnologia 3D completează setul de dotări de imagine, oferind posibilitatea vizionării filmelor cu efecte spectaculoase. Sharp LC42LE761E vine însoțit de 4 perechi de ochelari 3D pasivi, astfel încât toată familia să se bucure de experiența de vizionare.

Dacă te afli la prima experiență cu funcțiile smart vei fi surprins să vezi cât de uşor poți să accesezi pagini de internet şi să urmăreşti filmele şi emisiunile online preferate direct de pe televizor. AQUOS NET+ îți oferă cele mai noi aplicații şi o interfață prietenoasă care să te ajute să găsești uşor conținutul dorit.

Sistemul audio are o putere de 16 W şi are la bază tehnologia Dolby digital plus.

Conectorii sunt numeroşi, oferind posibilitatea asocierii diferitelor dispozitive externe. Sunt disponibile 4 port-uri HDMI, 2 port-uri USB 2.0, 2 intrări scart, 1 intrare PC, 1 intrare de component şi 1 intrare de rețea. Conexiunea la internet se poate stabili şi folosind tehnologia wireless integrată. Este disponibil de asemenea şi un tuner digital DVB-T, DVB-C care permite redarea canalelor digitale făra a mai fi necesar un receiever extern.

Păreri pro şi contra

Pro

  • elegant,
  • Smart TV 3D,
  • Full HD,
  • 4 perechi de ochelari 3D

Contra:

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Design
Imagine
Conectivitate

Sharp LC42LE761E este un Smart TV, cu rezoluție Full HD, ce se va încadra perfect în dormitorul tău sau de ce nu într-un living nu foarte mare.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.