Sharp LC42LE760E – experiementează efectul de cinema de acasă

Astăzi vă prezentăm noul model de televizor Sharp LC42LE760E cu ecran mare, având diagonala de  106 cm, cu design simplu dar elegant ce se va integra perfect în orice decor, cu suport stabil, de culoare gri, cu o ramă neagră ce scoate în evidenţă mai bine imaginile rulate. Deşi marca Sharp nu este atât de cunoscută precum branduri Samsung, Sony, etc, aceasta s-a dovedit un concurent redutabil în ultimii ani, venind din urmă cu produse de o calitate incontestabilă. În acest moment televizorul costă 2500 lei (verifică preț actualizat), un preţ rezonabil pentru tot ceea ce oferă.

Compania de electronice Sharp se bucură de prestigiul produselor fabricate în Japonia, de ultimele tehnologii şi cea mai bună calitate, aşa că nu trebuie să aveţi nici un motiv de îndoială. Din dorinţa de a rezvolutiona noua generaţie de televizoare şi de a uşura navigarea pe el, acest model întruneşte toate calităţile unui televizor din seria 2014.

Din punct de vedere al designului, producătorul se mândrește cu un model elegant, ce se va dovedi o prezență remarcabilă în orice încăpere. Finisajele bine realizate îi pun în valoare frumusețea pentru ca fiecare utilizator să se bucure de un dispozitiv modern, impecabil din punct de vedere al aspectului. Rama ce încadrează imaginea este destul de subțire, astfel că de la depărtare devine aproape insesizabilă, iar suportul dreptunghiular este metalic și destul de subțire, pentru a nu mai incomoda ca în cazul generațiilor anterioare. Are o greutate de 14,5 kg, ceea ce îl face destul de greu de mutat în cazul în care sunteți amatori de modificări dese prin locuință.

Poze cu televizorul Smart 3D Sharp LC42LE760E

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Este un Smart TV, cu o rezoluţie 1920 x 1080, format Full HD cu LED-uri, are integrat 3D astfel că imaginile vor prinde viaţă, ba mai mult o dată cu televizorul primiţi şi 4 ochelari 3D ca să te bucuri împreună cu copii sau cu prietenii de avantajele acestui model.

Din punct de vedere al calităţii imaginii acest televizor este unul din cele mai cursive de pe piaţă având Active Motion 300Hz care îți garantează redarea filmelor şi a jocurilor în timp real, fără lag şi fără distorsiuni de imagine. Este televizorul perfect dacă îți place să te uiţi la documentare cu acţiune continuă, să te joci jocuri cu maşini, să urmăreși emisiuni sportive. Fiind un televizor cu LED-uri imaginile sunt foarte clare şi luminoase, are o paletă largă de culori, negrul e negru, iar albul e redat în profunzime, scoate în evidenţă detaliile fără să obosească ochii şi redă imagini naturale în cazul filmelor 3D. Poți să stai în faţa televizorului nenumărate ore, datorită web browserului Aquos Net +, portalul TV Smart Sharp, integrat, pe care găsești cele mai noi filme şi cele mai interesante aplicaţii.

Televizorul inteligent Sharp se bucură de un sunet destul de puternic, mai exact încorporează două boxe de câte 8 W fiecare, ceea ce înseamnă că îți asigură o experiență interesantă în timpul filmelor sau de ce nu al meciurilor de fotbal. Pentru cei mai pretențioși, cărora le place sunetul foarte puternic, recomand totuși un sistem home cinema, pentru ca distracția să fie completă.

Televiorul Sharp LC42LE760E poate fi conectat la orice dispozitiv Smart (mobil, tabletă, ipad, etc) şi îl poți controla de la distanţă, printr-un singur click datorită Sharp Smart Remote App. Mai mult, datorită funcţiei Miracast te poți bucura de toate pozele, filmele, jocurile, documentarele simplu şi rapid de pe mobil sau tabletă, pe ecranul mare al televizorului.

Din punct de vedere al conectivităţii televizorul are în spate 2 sloturi pentru USB, 4 ieşiri HDMI, o ieşire digitală audio (optică), căşti pe care le primești o dată cu televizorul şi evident are Wireless integrat pentru o navigare mai rapidă şi mai uşoară pe internet. Fiind un Smart TV poți urmări filme online, poți intra pe Youtube şi urmări la scară mare vidioclipurile preferate, te poți conecta la reţelele de socializare în timp ce vizionezi emisiunea preferată. Iar dacă ai un hard extern poți scoate de pe internet cele mai recente aplicaţii, filme, documentare etc, ca ulterior să le redai pe ecranul mare al televizorului.

Păreri pro şi contra

Pro

 • elegant,
 • Full HD,
 • Smart TV 3D,
 • 106 cm,
 • HDMI,
 • preț decent

Contra:

 • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Design
Imagine
Conectivitate

Sharp LC42LE760E este un Smart TV 3D cu un preț decent, ce se va integra perfect în camera de zi, oferindu-ți clipe de relaxare incredibile alături de familie sau prieteni.

User Rating: 4.65 ( 1 votes)

4 comentarii

 1. In vecii vecilor nu o sa mai achizitionez produse Sharp. Dupa ce ies din garantia de 2 ani,sunt bune de aruncat.
  Exemplu: Smart TV Aquos NET+ Ultra HD 4K Rezolution 2200 Ron de aruncat.Am incercat sa l repar (600 Ron) dupa cei 2 ani de garantie,a mai functionat inca 3 luni-> gunoi.Din pacate nu exista promotii Buyback la TV uri in perioada aceasta.Total 2.800 RON aruncati la gunoi.

 2. as scrie un comentariu daca as afla parerea Dvs. si l-as cum para .

 3. dar despre TV LED 50 SHARP LC-50LE760E , Full HD , 3 D Smart TV ce parere aveti ?

  • Salut Dorin. Televizorul Sharp LC-50LE760E are aceleași funcții, același meniu, același design ca și televizorul Sharp LC-42LE760E. Singura diferență între cele două modele este legată de dimensiunile tv-ului, Sharp LC-50LE760E având o diagonală de 126cm.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.