Sharp LC39LE650V – un Smart TV 3D ieftin și pe placul tău

De ceva timp ne face tot mai mult plăcere să pătrundem în lumea tridimensională a filmelor. Nu doar că avem senzația că luăm parte la acțiune, dar starea indusă pe parcursul unui asemenea film este cu totul diferită de cea din timpul unui film 2D. Dacă până acum câteva luni nu găseam nici un model de televizor 3D la un preț mai rezonabil, astfel încât și cei ce nu dispun de un buget generos să își permită o astfel de achiziție, iată că astăzi vom discuta despre un televizor cu o diagonală chiar ceva mai mare decât cea convențională de 81 cm, ce poate fi achiziționat la un preț destul de decent după părerea mea. Este vorba despre televizorul Smart 3D Sharp LC39LE650V,  ce poate fi achiziționat la un preț de aproximativ 1700 lei (verifică preț actualizat), un preț deloc mare ținând cont de felul în care arată, dar și de specificațiile sale.

Ca și design, televizorul se prezintă sub o înfățișare spectaculoasă aș putea spune, rama ce încadrează imaginea este extrem de subțire, abea se poate zări, creând iluzia unei imagini mult mai mari decât în realitate, panoul de asemeni este slim și mă duce cu gândul la televizoarele de top ale marilor producători. Se sprijină pe un suport finuț, ce poate fi demontat în cazul în care preferați să suspendați televizorul pe un suport de perete. În felul acesta reușiți să faceți și ceva economie de spațiu.

Poze cu televizorul Smart 3D Sharp LC39LE650V

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Televizorul Sharp este un model Smart 3D, ce face parte din generația anului trecut, ceea ce presupune funcții extrem de bune. Are o diagonală de 98 cm și o rezoluție Full HD, de 1920 x 1080 pixeli, ceea ce înseamnă că veți beneficia de imagini clare, cu un zgomot de imagine redus și culori spectaculoase, cât mai aproape de cele naturale.

Experiența video este îmbogățită de cea audio, ce încorporează 2 boxe a câte 15 W, cu mult peste ce vedem la modelele concurente, cu caracteristici menite să dezvolte un sunet clar și profund: amplificator digital, automatic volume, control și Dolby Digital Plus. De acum veți putea urmări filmele sau muzica preferată chiar și cu volumul la maxim, veți putea distinge cu ușurință fiecare sunet în parte.

Cam la toate televizoarele lansate anul trecut regăsim încorporat tunerul digital, iar acest model nu reprezintă o excepție, prin urmare vă veți putea bucura de posturile în format HD fără să fiți nevoiți să optați pentru un abonament digital.

Pe partea de conectivitate, televizorul vine cu o gamă extrem de bogată, ce acoperă nevoile oricărui tip de utilizator: 4 porturi HDMI, un port USB 2.0, intrare Scart,intrare component, intrare PC, Slot Ci și având în vedere că discutăm de un Smart TV, conexiune wireless, ce vă permite să navigați pe internet direct de pe televizor. Veți putea accesa paginile dorite din browser, veți putea vedea ce au mai făcut prietenii voștri pe rețelele de socializare sau veți putea asculta muzica preferată pe Youtube.  De acum te vei putea alinia și tu la o lume tridimensională fără bătaia de cap dată de prețurile destul de piperate.

Păreri pro şi contra

Pro

  • ieftin,
  • design plăcut,
  • Smart TV,
  • 3D,
  • sonorizare puternică,
  • Full HD

Contra:

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Design
Imagine
Conectivitate

Sharp LC39LE650V este unul dintre cele mai ieftine modele Smart 3D cu o astfel de diagonală, ce cu siguranță va fi chiar și pe placul celor mai exigenți utilizatori.

User Rating: 2.55 ( 1 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.