Sharp LC-80UQ10E – îți aduce atmosfera de cinema la tine acasă!

Televizoarele de ultimă generație din ziua de azi oferă o experiență vizuală magnifică, aducându-ți atmosfera cinematografică în confortul casei tale. Culori impresionante, contraste puternice și o claritate de excepție a imaginii fac dintr-o simplă vizionare a unui film, meci, eveniment sau emisiune o adevărată plăcere. O adevărată piesă de rezistență din gama pe 2014 a brandului de televizoare Sharp este modelul Smart 3D LED LC-80UQ10E, care are o diagonală a ecranului de 203 cm și suport 4K Ultra HD. Cu o rezoluție de 2.5 ori mai mare decât Full HD, ecranul televizorului Sharp este dotat cu tehnologia Quattron Pro, care redă imagini impresionante de o calitate superioară și culori uluitoare care te vor captiva. Are un design minimalist, elegant și modern, o greutate de 71 kilograme, iar dimensiunile sale necesită un spațiu generos pentru poziționarea televizorului. Fără stand, dimensiunile sunt de 1825 x 1068 x 60 mm, iar cu standul pe care stă acestea sunt de 1825 x 1120 x 458 mm. Putând fi achiziționat la suma de aproximativ 32999 lei(verifică preț actualizat), acest televizor este recomandat de un raport preț-calitate excelent, dar și de tehnologiile de ultimă generație, funcțiile și facilitățile pe care le are și îl fac o alternativă ideală de divertisment și relaxare.

Așa numitele modele de televizoare Smart 3D LED, cu dimensiunile impresionante ale ecranelor și aspectul modern și elegant pe care îl au, sunt deschizătoare de drumuri spre o experiență vizuală superioară și reprezintă un standard înalt al clarității imaginilor.

Poze cu televizorul Smart UHD

Sharp LC-80UQ10E

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Modelul acesta de televizor dispune de un sistem de sonorizare Yamaha NHT ce asigură un sunet bogat și clar, foarte asemănător cu originalul, având încorporate două difuzoare și un subwoofer, devenind astfel un adevărat centru multimedia, ideal pentru urmărirea unor concerte, videoclipuri, filme sau pentru jocuri. Sunetul impresionant și calitatea imaginii creează utilizatorilor o experiență multisenzorială remarcabilă.

Tehnologia 3D de care dispune oferă un plus de valoare acestui dispozitiv, iar cele două perechi de ochelari pe care le veți primi odată cu televizorul vă vor arăta imagini 3D impresionante, extrem de reale și cu un contrast bine definit.

Aspectul imaginii este unul generos, 16:10 Nativ, luminozitatea de 500 cd/mp și o rezoluție de 1920 x 1080 pixeli, iar redarea conținului video se face prin tehnologia UHD 4K, toate acestea garantând o calitate superioară a imaginii.

Puteți să vă conectați la rețeaua dumneavoastră wireless și să navigați pe internet fără limite și alte cabluri direct de pe televizor cu ajutorul sistemului Wi-Fi integrat pe care acesta îl are. Un lucru cu adevărat inovativ care a revoluționat piața televizoarelor inteligente din lume. Restul conexiunilor sunt HDMI, SCART, Slot CI+, D-SUB și RS-232C. Numărul porturilor este de 11, patru porturi HDMI, o intrare SCART (RGB), o intrare component, 3 intrări USB 2.0, o intrare PC (D-SUB 15 pini) și un port pentru o ieșire audio digitală. Intrările HDMI te ajută să conectezi televizorul la toate sursele posibile de conținut alternativ pe care le ai în casă, cum ar fi un PlayStation, sistem audio, laptop, tabletă sau player Blu-ray.

Dacă nu ai prins o emisiune preferată sau un alt eveniment, stai liniștit, acest model are o funcție care permite înregistrarea pe un stick USB a programelor preferate pentru ca tu să le urmărești când dorești.

Momentele de relaxare devin mai plăcute și mai intense cu funcțiile multimedia și de divertisment ale acestui model, care se conectează cu ușurință la rețeaua ta, prin care transmite filme, programe TV, muzică și fotografii. Tunerul digital model DVB-T/T2/C/S2 asigură o transmisiune digitală de excepție.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • Diagonală mare si suport 4K Ultra HD
  • Aspect al imaginii 16:10
  • Conectivitate extinsă

Contra:

  • prețul extrem de piperat

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 10
Display - 10
Conectivitate - 10

10

O alegere premium

Sharp LC-80UQ10E este unul dintre modelele cu o diagonală gigant, ce te va încânta prin culori spectaculoase, prin contraste puternice, dar mai ales printr-o calitate de excepție a imaginii.

Vezi detalii
User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.