Sharp LC-80LE657E – un televizor imens, pentru cumpărători excentrici

Te-ai gândit vreodată să îți cumperi un televizor mare, cu adevărat mare? Vorbim aici de dimensiuni de două ori mai mari decât cele mai mari diagonale pe care majoritatea cumpărătorilor şi le permit. Este adevărat că pentru un astfel de produs, cei interesaţi trebuie să deţină o casă imensă, dar şi nişte fonduri pe măsură, investiţia fiind una considerabilă. Dar dacă toate aceste condiţii preliminare sunt îndeplinite, achiziţionarea lui Sharp LC-80LE657E merită, fiind greu să se poată găsi un competitor pe piaţă. Are un preț de aproximativ 16000 lei (verifică preț actualizat) și cu siguranță te va face să te simți ca într-o sală de cinema.

Televizorul poate fi găsit și în oferta magazinelor Flanco și Evomag.

Diagonala de 203 cm este principala atracţie. Da, este corect, modelul Sharp este un televizor gigantic, de 203 centimetri. Şi, cu siguranţă, că plasat în orice living potrivit, va fi atracţia principală pentru toţi cei care vă vor vizita locuinţa. Cu un asemenea televizor, experienţa vizionării unui film este aproape identică cu cea de la cinema, doar că totul se întâmplă la tine acasă.

Designul este unul plăcut, ecranul fiind încadrat de o ramă neagră, destul de subțire. Suportul în formă dreptunghiulară, nu aș putea spune că este cel mai reușit, dar cu siguranță îi conferă stabilitate.

Poze cu televizorul

Sharp LC-80LE657E

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Ignorând problema diagonalei, televizorul rămâne totuşi un televizor de calitate premium, dotat cu cele mai moderne sisteme existente în acest moment pe piaţă. În primul rând, este un Smart TV, cu ajutorul lui putându-se naviga pe Internet, dar şi unul 3D, cinematografia, jocurile şi imaginile în trei dimensiuni nefiind o exclusivitate a sălilor de cinema.

Imaginea clară, Full HD cu o rezoluţie de 1920 x 1080 pixeli, aspect de 16:9 şi îmbunătăţită de tehnologia Active Motion 200 ajută şi la obţinerea unei experienţe apropiată de cea pe care cu toţii o trăim când mergem la film. La acest lucru contribuie şi sunetul Dolby Digital, care se aude foarte bine chiar şi la distanţe mari faţă de ecran (caracteristică absolut esenţială luându-se în considerare mărimea ecranului).

Fiind un Smart TV, televizorul beneficiază de o conexiune Wi Fi cu ajutorul căreia se poate utiliza internetul. În plus, televizorul poate fi conectat şi la alte dispozitive, prin intermediul celor patru intrări HDMI, portului USB 2.0 şi a ieşirii audio. Cu alte cuvinte, acest televizor poate fi folosit şi în birouri sau instituţii, acolo unde poate este nevoie de prezentări făcute pe ecrane mult mai mari şi mai uşor accesibile pentru un număr sporit de persoane.

Aşadar, modelul Sharp poate fi o soluţie, dar în mod cert nu este pentru toată lumea, acest lucru reducându-i destul de mult gama de cumpărători. Diagonala de 203 cm este un element de noutate nemaiîntâlnit la produsele destinate publicului larg, ce cu siguranță va transforma camera în care va fi montat într-o adevărată sală de cinema. Cu atât mai mult cu cât performanţele televizorului sunt unele excelente şi cu adevărat de calitate premium, astfel că dacă toate aceste condiţii sunt îndeplinite, acesta poate fi cumpărat, măcar pentru faptul că nu există prea multe modele similare pe piață.

Păreri pro şi contra

Pro

  • elegant,
  • Smart TV,
  • Full HD,
  • 203 cm

Contra:

  • prețul mare

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 9.4
Imagine - 9.6
Conectivitate - 9.4

9.5

O alegere imensă

Sharp LC-80LE657E este un televizor cu o diagonală imensă, ce îți va transforma livingul într-o adevărată sală de cinema, oferindu-ți momentele de relaxare dorite.

Vezi detalii
User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.