Sharp LC-70LE747E – televizorul care pune U în uriaş

Sharp LC-70LE747E este acel televizor pe care ni-l dorim toți, care seamănă cu ecranele de cinematograf. Dacă ne gândim de fapt la experiența din sala de cinematograf, caracteristicile care o definesc sunt ecranul uriaş, sunetul de calitate şi faptul că atenția nu este distrasă de niciun element. Japonezii de la Sharp au tratat fiecare caracteristică în detaliu, iar rezultatul este impresionant. Prețul său este de aproximativ 9999 lei (verifică preț actualizat). Acesta este prin urmare potrivit pentru cei cu o cameră mare disponibilă pe care vor să o transforme în spațiul ideal pentru filme şi distracție.

Televizorul poate fi găsit și în oferta magazinului Flanco.

Vorbim aşadar de un televizor cu dimensiunile de 1613 x 975 x 89 mm şi putem considera că acestea reprezintă cartea lui de vizită. Pentru a crea experiența de cinematograf producătorul a ales să doteze modelul cu o carcasa neagra, un suport extrem de plat şi de jos şi o ramă de doar câțiva cm. Toate aceste detalii pun în evidnță ecranul şi au grijă ca atenția privitorului să fie îndreptată doar asupra acestuia. Designul este minimalist şi foarte atractiv, modelul având un aspect elegant.

Poze cu televizorul Smart TV 3D Sharp LC-70LE747E

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Ecranul are o diagonala de nu mai putin de 177 de cm, fiind unul dintre cele mai mari de pe piață.  Dimensiunile ecranului fac ca acesta să ocupe la propriu un perete întreg şi să creeze o atmosferă de film. Vei simți imaginile mult mai aproape de tine, iar datorită adâncimii profunde vei avea impresia că acestea sunt reale. Rezoluția Full HD este de 1980 x 1080 de pixeli. Culorile sunt extrem de vii, iar contrastul este foarte bun. Acest lucru se datorează panoului dotat cu tehnologia X-gen. Aceasta asigură redarea celor mai întunecate tonuri de negru şi a celor mai strălucitoare de alb, optimizând mereu contrastul.

Un alt aspect important este claritatea. Astfel, imaginile redate sunt foarte detaliate, fiecare pixel fiind exploatat la maximum. Imaginile în mişcare sunt redate cursiv datorită tehnologiei Active Motion de 100 de Hz. Aceasta permite curgerea fluidă a cadrelor şi surprinderea unor detalii ascunse din scenele pline de mişcare precum cele din filmele sau jocurile de acțiune, dar şi cele din emisiunile sportive.

Tehnologia 3D beneficiază de o serie de efecte spectaculoase şi de o adâncime foarte bună. Te vei simți mereu în mijlocul acțiunii, alături de personajele preferate. În plus, ai la dispoziție şi conversia din 2D în 3D.

Funcțiile Smart ale televizorului Sharp LC-70LE747E se remarcă prin interfeţele AQUOS NET + şi Hbbtv. Vei putea să accesezi pagini de internet, aplicații şi să urmăresti online emisiunile, serialele şi filmele preferate. Vei putea chiar să vorbeşti şi cu cei dragi datorită aplicației Skype. Pe ecranul uriaş aceştia îți vor părea mai aproape ca niciodată.

Sunetul are şi el o calitate superioară şi are la bază tehnologia Dolby Digital Plus. Sistemul audio are o putere de 20 W.

Conectivitatea este extinsă, fiind foarte usor şi distractiv să redai pe ecranul mare conținut de pe un PC, consolă de joc, stick, tabletă, smartphone sau player Blu-Ray. Sesiunile de gaming vor fi captivante. Există astfel 4 port-uri HDMI, 1 port USB, 1 port de rețea, 1 intrare scart, 1 intrare de component şi o intrare PC. Conexiunea la internet se poate stabili prin cablu sau wireless. Este disponibil şi un tuner digital DVB-T/T2, DVB-C, DVB-S/S2.

Păreri pro şi contra

Pro

  • elegant,
  • Smart TV 3D,
  • 177 cm,
  • Full HD,

Contra:

  • prețul este destul de piperat

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Design
Imagine
Conectivitate

Sharp LC-70LE747E este un Smart TV 3D, cu o diagonală gigant, astfel încât livingul oricărui utilizator se va transforma într-o adevărată sală de cinema.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.