Sharp LC-50LE762E – televizorul Full HD 3D japonez

Sharp este un producător japonez cu o experiență destul de mare pe piața electronicelor, renumit mai ales pentru televizoarele sale. Unul dintre modelele interesante propuse de japonezi pentru 2014 este Sharp LC-50LE762E.  Acesta are un ecran Full HD de dimensiuni generoase, asociat cu funcții Smart și 3D performante. Prețul pentru televizorul Sharp este de aproximativ 3200 lei (verifică preț actualizat). Întrucât televizorul oferă un pachet complet pentru distracția de acasă, prețul este unul foarte bun. Având un ecran Full HD de dimensiuni peste medie căruia îi sunt asociate tehnologii performante și funcții 3D și Smart, televizorul își merită locul în casa oricărui utilizator în căutarea unui dispozitiv deștept. Designul atractiv și conectivitatea ridicată completează, cu succes, seria de dotări. În concluzie, modelul japonez prezintă toate argumentele necesare achiziției.

Designul televizorului este plat și elegant, minimalismul atingând un grad ridicat. Carcasa televizorului este alcătuită dintr-o combinație de argintiu și negru care arată foarte bine. Ecranul este încadrat de o ramă subțire, iar suportul este unul ultra plat și foarte jos (scund). Dimensiunile televizorului sunt de 1125 x 650 x 65 mm, acesta fiind foarte subțire pentru dimensiunile sale. Impresia generală este că avem de-a face cu un televizor modern de calitate.

Poze cu televizorul Smart 3D Sharp LC-50LE762E

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Ecranul are o diagonală de 126 de cm, oferind o vizibilitate bună. Rezoluția ecranului este de 1920 x 1080 pixeli. Ecranul este iluminat de LED-uri, având astfel o luminozitate constantă. Culorile redate sunt strălucitoare și realiste datorită luminozității constante de 300 cd/mp. Ecranul beneficiază de o tehnologie pentru panou RGB care procesează culorile în 8 biți. Ecranul beneficiază, în același timp, de lumină de fundal, astfel încât efectul de sacadare să fie eliminat. Pentru redarea fluidă și plină de detalii care, până acum, nu erau vizibile din cauza blur-ului, ecranul folosește tehnologia Active Motion de 300 Hz. Aceasta este de 3 ori mai performantă față de cea a modelelor entry-level, oferind un nou nivel de vizionare a filmelor de acțiune sau emisiunilor sportive.

Tehnologia 3D integrată sporește distracția și oferă o experiență spectaculoasă. Imaginile 3D sunt pline de viață, fluide și clare. Utilizatorul poate urmări conținut 3D pentru perioade mai lungi fără a se confrunta cu dureri de cap. Televizorul vine însoțit de 4 perechi de ochelari 3D, astfel încât întreaga familie să se bucure de filme împreună.

Datorită integrării de chip-uri pentru Wi-Fi și rețea și a unui procesor performant, televizorul permite conectarea la internet. Utilizatorul poate naviga în browser, poate rula aplicații și poate urmări filme și seriale online direct pe televizor. Sistemul audio are o putere de 16 W, iar la baza lui se află tehnologia Dolby Digital Plus. Televizorul are un player media integrat.

În ceea ce privește conectivitatea, Sharp LC-50LE762E stă foarte bine. Sunt disponibile 4 port-uri HDMI, 2 port-uri Scart, un port USB și câte o intrare video composite și component. Televizorul mai beneficiază și de un tuner digital DVB-T/C/S. Modelul se încadrează în clasa de eficiență energetică A+, având un consum foarte mic. Consumul mediu anual este de doar 102 kWh.

Păreri pro şi contra

Pro

  • design atractiv,
  • Full HD,
  • Smart TV 3D,
  • diagonală de 126 cm,
  • HDMI

Contra:

  • sunetul putea fi ceva mai puternic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Design
Imagine
Conectivitate

Sharp LC-50LE762E este Smart TV-ul 3D cu o diagonală puțin peste medie, ce poate fi o opțiune potrivită pentru iubitorii de filme.

User Rating: 4.6 ( 1 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.