Sharp LC-50LE761E – televizorul cu internet și 3D

Timpul liber este important pentru fiecare dintre noi, iar cum perioada rece se află la 2 pași, o mare parte din acest timp urmează să fie petrecută în casă. Astfel, divertismentul merită o investiție care să aducă mulțumirea întregii familii, iar producătorii de televizoare s-au gândit să completeze modelele cu o sumedenie de funcții care să țină plictiseala la distanță. Un astfel de televizor este și Sharp LC-50LE761E, un model Full HD Smart și 3D din 2014. Prețul pentru televizor este de aproximativ 3700 lei (verifică preț actualizat). Raportul calitate-preț este unul foarte bun, televizorul fiind unul dintre cele mai atractive de pe piață. Punctele sale forte sunt ecranul Full HD de dimensiuni generoase, funcțiile Smart și 3D și conectivitatea ridicată. În concluzie, modelul se dovedește a fi o investiție bună și este ideal pentru orice familie care dorește să beneficieze de divertisment de cea mai bună calitate acasă.

Televizorul are un design elegant, care se remarcă prin liniile fine și aspectul plat. Carcasa televizorului este alcătuită din argintiu și negru, oferind un contrast plăcut. Ecranul este încadrat de o ramă subțire care sporește gradul de vizibilitate. Pentru fixare, producătorul japonez a ales un suport extrem de plat și deloc înalt, care pune ecranul în evidență. Dimensiunile televizorului sunt de 1125 x 650 x 65 mm, iar greutatea acestuia este de 18.2 kg.

Poze cu televizorul Smart 3D Sharp LC-50LE761E

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Diagonala ecranului este de 126 de cm, iar rezoluția Full HD este de 1920 x 1080 pixeli. Ecranul este iluminat de LED-uri cu o putere 300 cd/mp și beneficiază de o serie de tehnologii care contribuie la redarea unor imagini de calitate superioară. Panoul RGB procesează culorile în 8 biți, afișând 16.8 milioane de culori. Ecranul beneficiază de iluminare de fundal, așa că imaginile se vor reda fără sacadare. Tehnologia Active Motion de 300 Hz asigură redarea fluidă a imaginilor în mișcare, scoțând în evidență detalii nemaivăzute. Cursele de mașini, meciurile, filmele de acțiune sau sesiunile de gaming se vor vedea la un nivel cu totul nou.

Sharp LC-50LE761E beneficiază și de tehnologie 3D. Aceasta oferă o profunzime ridicată și efecte surprinzătoare. Televizorul vine însoțit de 4 perechi de ochelari 3D, astfel încât întreaga familie să fie pregătită pentru sesiunile de maraton pentru seriale sau filme.

La nivelul funcțiilor Smart, televizorul beneficiază de o interfață intuitivă și oferă o interacțiune de calitate. Utilizatorul poate naviga în browser, poate rula aplicații, poate urmări filme și seriale online, în concluzie poate desfășura toate activitățile online obișnuite. Accesul la conținut se face rapid, timpii de așteptare fiind reduși.

Sistemul audio are o putere de 16 W și este asigurat de tehnologia Dolby Digital Plus. Televizorul are un player media integrat care poate reda fișiere audio direct de pe un stick USB.

Și la nivelul conectivității televizorul stă foarte bine, având disponibile 4 port-uri HDMI, 2 port-uri Scart, 2  port-uri USB și câte o intrare video composite și component. Prin urmare, utilizatorul poate reda conținut video și audio din diferite surse, se poate juca la console video etc. Televizorul mai beneficiază și de un tuner digital DVB-T/C/S.

Păreri pro şi contra

Pro

  • design atractiv,
  • Full HD,
  • Smart TV 3D,
  • diagonală de 126 cm,
  • HDMI

Contra:

  • sunetul putea fi ceva mai puternic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Design
Imagine
Conectivitate

Sharp LC-50LE761E este un Smart TV 3D, de 126 cm și se potrivește unei familii, ce își dorește divertisment de cea mai bună calitate.

User Rating: 4.55 ( 1 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.