Sharp LC-50LE760E – un Smart TV ultra-subțire cu o diagonală de 50 inch

Modelul Sharp LC-50LE760E este un televizor care face parte din gama anului 2014 cu caracteristici superioare în ceea ce privește imaginea, sunetul și abilitățile Smart. Acest model 3D are un ecran de dimensiuni mari, așa cum ne-a obișnuit compania Sharp, și anume 50 de inch, respectiv 126 cm și costă aproximativ 3600 lei (verifică preț actualizat), în acest moment.

Televizorul poate fi găsit și în oferta magazinului Evomag.

Design-ul TV-ului este impresionant, având în vedere grosimea ecranului de doar 6.5 cm, împreună cu materialul care acoperă back-panel-ul. Ramele negre care înconjoară ecranul sunt și ele foarte subțiri și standul de masă argintiu, cu un singur picior pentru susținere, oferă modelului un look minimalist. Acesta poate fi ușor amplasat pe un suport de perete, având doar 18.2 kg pentru un ecran atât de mare. Tehnologia Edge LED a display-ului aduce iubitorilor de ecrane LED, imagini clare și culori foarte vii. Culoarea argintie metalică a ramelor ecranului și a standului pentru masă oferă un design elegant TV-ului. TV-ul vine la pachet cu patru perechi de ochelari 3D incluși, pentru a oferi experiențe 3D de calitate membrilor familiei sau prietenilor.

Poze cu televizorul Smart 3D Sharp LC-50LE760E

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Din punct de vedere tehnic, TV-ul cu o diagonală de 126 cm are o rezoluție Full HD de 1920 x 1080 și utilizează o tehnologie a panoului de tip RGB, un sistem de iluminare din fundal, cu LED-uri pe marginile ecranului și tehnologia Active Motion de 300 Hz. La fel ca multe dintre modelele de televizoare Sharp, și acesta utilizează o lumină de fundal pentru eliminarea sacadării video-urilor.

Luminozitatea disponibilă este de 300 cd, însă aceasta poate fi reglată în funcție de dorința utilizatorului sau poate fi reglată și în mod automat prin activarea funcției eco. Această funcție are și rolul de a opri funcționarea completă a dispozitivului atunci când se detectează lipsa oricărui semnal sau a operării. Pentru această funcție, există un buton ECO pe telecomandă, care poate fi accesat oricând.

Sistemul de recepție al acestui televizor este de tip DVB-T, DVB-C, DVB-S, analogic și digital, având acces la canalele transmise de sateliți dar și la cele transmise prin antenă sau cablu, așa cum arată și acești indicatori. Sistemul color este atât NTSC cât și PAL și SECAM. Din punct de vedere al sistemului audio, acest model are un amplificator digital și un sistem de control automat al volumului, două difuzoare cu putere de ieșire de câte 8 W fiecare, o ieșire audio optică digitală pentru conectarea sistemelor audio, spre exemplu de tip Dolby Digital Plus.

Referitor la conectivitate, Sharp LC-50LE760E se conectează cu dispozitive externe foarte ușor, prin conectorii atașați pe carcasa acestuia. Așadar, TV-ul dispune de patru porturi HDMI versiunea 1.4, două intrări SCART, o intrare AV și una component, două porturi USB, un port VGA, slot-uri pentru CI și CI+, o ieșire audio pentru căști și una analogică și o mufă pentru WLAN sau LAN.

La categoria multimedia, Smart TV-ul nu dezamăgeşte, incluzând platforma binecunoscută de către utilizatorii Sharp numită AQUOS Net+, utilizată în scop social, online, platformă Hbb TV, teletext cu 1000 pagini, un ghid electronic de programe, acces la aplicația Remore pentru iOS și Android, un player media pentru fișiere de muzică, foto și video de tip DLNA și unul de tip USB. Opțiunea Miracast este și ea prezentă, la fel și funcția PVR.

Păreri pro şi contra

Pro

  • elegant,
  • diagonală de 126 cm,
  • HDMI,
  • Full HD,
  • sonorizare puternică,
  • Smart TV 3D

Contra:

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Design
Imagine
Conectivitate

Sharp LC-50LE760E este genul de televizor pe care nu ai cum să nu ți-l dorești în cazul în care ești pasionat de filme. Experiența tridimensională te va face să iei parte la acțiune de fiecare dată.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.