Sharp LC-50LD265E – televizorul care mizează pe multimedia

În ciuda faptului că funcțiile smart ale televizoarelor sunt distractive, acestea  îşi pierd din utilitate în fața utilizatorilor care au deja un computer la îndemână în aceeași cameră sau pentru cei care sunt interesați la un model strict de funcțiile de vizionare clasică. Pentru aceşti utilizatori o opțiune mult mai atractivă este reprezentată de televizoarele cu ecrane generoase şi imagini de calitate superioară, pe care să le poată asocia şi cu alte dispozitive pentru redarea de conținut. Un astfel de model este şi Sharp LC-50LD265E și poate fi găsit la un preț de aproximativ 2399 lei (verifică preț actualizat). Prin urmare, modelul are un raport calitate-preț bun.  Avem de-a face cu un televizor de mari dimensiuni accesibil, potrivit pentru cei care nu sunt interesați de funcții smart. Punctele sale forte sunt designul elegant în stil minimalist, ecranul Full HD generos şi conectivitatea extinsă. Punctul slab principal este reprezentat de lipsa tehnologiei 3D, dar acest lucru ar fi crescut considerabil şi prețul.

Designul acestuia este minimalist, oferind un plus de eleganța in orice cameră. Designul se remarcă prin liniile fine şi aspectul slim. Suportul este foarte jos, iar rama care încadrează ecranul este deosebit de subțire. În acest mod atenția privitorului nu este deloc distrasă, iar ecranul este pus în evidenţă. Modelul are dimensiunile de 1125 x 668 x 62 mm.

Poze cu televizorul Sharp LC-50LD265E

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Ecranul are o diagonală de 127 de cm, fiind destul de mare pentru a umple camera de distracție şi a aduna în jurul său familia şi prietenii pentru filme, meciuri sau sesiuni de gaming. Ecranul are o rezoluție de 1980 x 1080 de pixeli, redând imagini de calitate superioară. Imaginile Full HD sunt deosebit de clare şi beneficiază de culori pline de viață, la un contrast ridicat. LED-urile asigură o intensitate luminoasă de 300 cd/mp. Această lumină continuă şi uniformă face posibilă menținerea unui contrast ridicat. Ecranul este de tip RGB, iar procesarea culorilor se face la 8 biți.

Sharp LC-50LD265E beneficiază de tehnologia Active Motion de 100 de Hz, aşa că redă cursiv imaginile în mişcare, eliminând efectul de blur şi scoțând în evidență detalii ascunse. Filmele şi jocurile de acțiune, precum şi emisiunile sportive vor avea cadrele mult mai bine evidențiate şi vor curge fluid.

Sistemul audio are o putere de 16 W şi completează decent dotările de imagine. Sunetul este clar şi evidențiază perfect scenele de film sau de joc. Este disponibil şi un player media integrat care face posibilă redarea de muzică direct de pe un stick USB.

Unul dintre aspectele forte ale modelului este conectivitatea extinsă. Astfel, vor putea fi conectate pentru redarea video pe un ecran mai mare PC-uri, stick-uri, tablete, smartphone-uri, HDD-uri externe etc. În acelaşi timp vor putea fi conectate playere Blu-Ray, DVD sau sisteme audio externe. Sunt disponibile aşadar 2 port-uri HDMI, 1 port USB, 1 intrare scart, 1 intrare de component şi 1 intrare video composite. Există şi un tuner digital DVB-T/T2/C care face posibilă redarea canalelor digitale fără a mai fi necesar un receiver extern. Modelul are un consum de 83W, stând bine şi la acest capitol.

Păreri pro şi contra

Pro

  • elegant,
  • 126 cm,
  • Full HD,

Contra:

  • nu este Smart TV

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Design
Imagine
Conectivitate

Sharp LC-50LD265E este un televizor cu o diagonală generoasă, dar și cu o rezoluție Full HD, potrivit celor ce nu își doresc funcții Smart.

User Rating: 4.6 ( 1 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.