Sharp LC-50LD264E – televizorul de calitate japoneză

Sharp este unul dintre producătorii care atrag datorită modului în care îmbină ingenios calitatea imaginilor cu desigul modern și un preț accesibil. Modelul Sharp LC-50LD264E este un televizor cu dimensiuni generoase și care se angajează să ofere utilizatorului imagini de cea mai bună calitate. Prețul pentru modelul Sharp este de aproximativ 2600 lei (verifică preț actualizat). Având în vedere faptul că avem de-a face cu un televizor cu ecran de dimensiuni peste medie, prețul este unul atractiv. Punctele forte ale modelului sunt calitatea Full HD a imaginilor redată pe un ecran mare, designul minimalist elegant și conectivitatea care permite asocierea oricărui alt tip de dispozitiv pentru a face activitățile desfășurate la televizor mai distractive. La punctele în minus ar putea fi trecute lipsa funcțiilor Smart și 3D, dar includerea acestora ar fi crescut și prețul. În concluzie, modelul Sharp este o investiție bună pentru persoanele care își doresc un televizor Full HD de calitate japoneză, cu ajutorul căruia întreaga familie să se bucure de o experiență plăcută de vizionare.

La nivelul designului se observă aspectul minimalist și foarte elegant. Televizorul este alcătuit dintr-un plastic negru de calitate și este surprinzător de subțire, având o grosime de aproximativ 60 mm. Rama care încadrează ecranul este și ea la fel de subțire, contribuind la sporirea vizibilității și a aspectului minimalist. Suportul televizorului este unul dreptunghiular și plat, având marginile rotunjite, însă este bine de știut faptul că televizorul poate fi montat și pe un suport de perete. Dimensiunile televizorului sunt de 1125 x 668 x 62 mm, fiind de remarcat faptul că este destul de mare pentru prețul său.

Poze cu televizorul Sharp LC-50LD264E

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Ecranul are o diagonală de 127 de cm, fiind mai mare decât media Full HD. Rezoluția ecranului este de 1920 x 1080 pixeli. Întrucât ecranul este iluminat de LED-uri, valoarea de 300 cd/mp a luminozității este constantă, culorile redate fiind astfel mereu strălucitoare și vibrante. Imaginile sunt redate în aspect 16:0. Prin intermediul tehnologiei Active Motion de 100 Hz, cadrele în mișcare vor fi redate fluid și pline de detalii. Filmele de acțiune și emisiunile sportive vor oferi un adevărat spectacol.

Sunetul asociat imaginilor are și el o calitate superioară, fiind asigurat de tehnologia Dolby Digital Plus. Sistemul audio are o putere de 16 W. Televizorul beneficiază de un player media integrat și poate reda muzică direct de pe un stick USB.

O altă parte atractivă a televizorului este conectivitatea extinsă. Aceasta permite conectarea la orice tip de dispozitiv din jur, pentru a crește distracția. Astfel, televizorul permite conectarea la orice player Blu-Ray sau DVD, sisteme audio, laptopuri, PC-uri, console de joc etc. Datorită port-urilor USB, televizorul poate reda direct fișiere video și audio în diferite formate. Fotografiile și videoclipurile din vacanță se vor vedea impecabil pe ecranul mare. Pentru aceasta, televizorul este dotat cu 2 port-uri HDMI și câte o intrare Scart, video composite și component. Sharp LC-50LD264E mai beneficiază și de un tuner digital DVB-T, DVB-C care permite vizionarea programelor digitale fără a mai fi nevoie de un receiver extern.

Dispozitivul se încadrează în clasa de eficiență energetică A, având un consum redus. Consumul mediu anual este de 121 kWh.

Păreri pro şi contra

Pro

  • design atractiv,
  • Full HD,
  • diagonală de 127 cm,
  • HDMI

Contra:

  • nu este Smart

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Design
Imagine
Conectivitate

Sharp LC-50LD264E este un model din gama 2014, cu o diagonală generoasă, de 127 cm, potrivit utilizatorilor ce nu își doresc funcții Smart.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.