Sharp LC-50CFE5101E – televizorul non-smart uriaș

Sharp LC-50CFE5101E este un televizor potrivit pentru cei care își doresc un model simplu, fără tehnologii smart, pe care să îl folosească pentru vizionarea clasică a canalelor tv sau a conținutului din surse externe. Modelul are un consum de 58 W, funcționând economic, iar prețul său este de aproximativ 2599 lei(verifică preț actualizat). Lipsa funcțiilor smart lasă loc în ceea ce privește prețul pentru un ecran mult mai mare, care să te facă să simți cu adevărat ce înseamnă experiența Full HD.

Televizorul are un design slim elegant, liniile sale semănând cu cele ale modelelor LG. Astfel, suportul sub formă de picioare laterale și forma ramei sunt asemănătoare cu cele ale vecinilor coreeni. Carcasa are însă un profil mai gros, iar pe partea frontală se observă o textură destul de pronunțată. Modelul are dimensiunile de 1129.7 x 655.6 x 75.6 mm.

Poze cu televizorul

Sharp LC-50CFE5101E

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Ecranul are o diagonală de 127 de cm, așa că filmele preferate, meciurile de fotbal sau fotografiile din vacanță se vor vedea la o scară mare, fiind mult mai interactive și părând pline de viață. La acest lucru contribuie și calitatea Full HD care atrage o rezoluție de 1920 x 1080 pixeli, precum și luminozitatea continuă de 280 cd/mp care susține redarea unor culori strălucitoare și a unui contrast bun.

În plus, în cazul imaginilor în mișcare ecranul activează tehnologia Active Motion de 100 Hz care descompune cadrele și le redă mai cursiv,  eliminând efectul de blur şi crescând gradul de claritate. Vei observa astfel că scenele din filmele de acțiune vor curge mult mai fluid, iar cadrele din meciuri sau alte emisiuni sportive vor fi mult mai detaliate.

Sistemul audio este de tip NICAM/A2 și are o putere de 16 W. Sunetul are un volum bun și este procesat astfel încât să aibă o claritate ridicată, evidențiind perfect scenele de film sau de joc. Ai la dispoziție de asemenea şi un player media integrat care face posibilă redarea de muzică direct de pe un stick USB sau un MP3 player.

Pentru a compensa lipsa funcțiilor smart, televizorul are o conectivitate foarte bună, care permite asocierea unui spectru larg de dispozitive externe în vederea redării de conținut sau îmbunătățirii experienței de vizionare. Poți conecta astfel PC-uri, laptop-uri, console de joc, tablete, HDD-uri externe, playere Blu-ray, DVD sau sisteme audio externe. Sunt disponibile aşadar 3 port-uri HDMI, 1 port USB, 1 intrare scart, 1 intrare component, 1 intrare de PC şi 1 intrare video composite. Modelul beneficiază și de un tuner digital DVB-T/T2/C însoțit de un slot CI+ care face posibilă redarea canalelor digitale fără a mai fi necesar un receiver extern.

Modelul este potrivit pentru cei interesați în primul rând de experiența de vizionare, urmărind să investească o sumă cât mai mică pentru o diagonală mai mare.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • ecran Full HD de mari dimensiuni
  • rezultate de imagine foarte atractive
  • conectivitate extinsă pentru dispozitive externe

Contra:

  • nu este Smart TV

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 8.8
Display - 8.8
Conectivitate - 8.9

8.8

Cu o diagonală generoasă

Sharp LC-50CFE5101E este un televizor non-smart de mari dimensiuni, care va umple camera de zi de imagini Full HD și va aduna întreaga familie în jurul său.

Vezi detalii
User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.