Sharp LC-49CFE4041E – un TV Full HD cu o diagonală de 123 cm

Îți dorești un televizor cu o diagonală generoasă, dar nu ești interesat să aibă și funcția Smart? Îți propunem astăzi modelul Sharp LC-49CFE4041E. Poate fi găsit în oferta eMAG la un preț de aproximativ 2199 lei(verifică preț actualizat), dar îl poți achiziționa și în rate lunare de 119 lei. Prețul nu este deloc mare dacă iei în calcul că discutăm despre un brand cu greutate când vine vorba de televizoare.

Are un design elegant, este ultra slim, cu o ramă foarte subțire și un panou îngust. Se sprijină pe un suport minimalist, format din două piciorușe finuțe, ce îi conferă suficientă stabilitate. Totuși în cazul în care preferi să îl montezi pe un suport TV de perete, modelul oferă compatibilitate VESA, astfel că nu îți va fi deloc greu să faci această schimbare. Dimensiunile televizorului sunt de 1113,1 x 701,8 x 229,8 mm și are o greutate de 14,7 kg, ceea ce înseamnă că vei avea nevoie de ajutor să îl muți. Are un consum de 95 W, aproape cât un bec clasic de 100 W.

Poze cu Sharp LC-49CFE4041E

Sharp LC-49CFE4041E

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Televizorul este un model cu o diagonală de 123 cm, ceea ce înseamnă că modelul Sharp este potrivit fie pentru un living cu o suprafață destul de mare, fie pentru un birou. Distanța minimă dintre TV și privirea telespectatorului ar trebui să fie de minim 369 cm, pentru ca vederea să nu fie afectată. Rezoluția TV-ului este Full HD, de 1920 x 1080 pixeli. Asigură imagini impecabile, detaliate și extrem de clare, astfel că te vei bucura de imagini cât se poate de realiste și naturale. Display-ul beneficiază de tehnologia Direct LED, ceea ce presupune că led-urile unt distribuite pe toată suprafața din spatele ectranului, asigurând în felul acesta o lumină uniformă, prin urmare un contrast mai bun și culori mai vii, mai calde.

Sunetul este susținut de sistemul Dolby Digital DTS, ce încorporează două ieșiri a câte 8 W, ceea ce ar însemna o putere de 16 W. E drept, nu pare prea puternic având în vedere diagonala destul de mare, dar pentru cei ce nu sunt mulțumiți de acest aspect, există și varianta unui soundbar.

Tunerul digital în general este prezent cam la toate televizoarele, dar te-ai întrebat vreodată la ce te-ar ajuta? Ei bine această caracteristică îți oferă posibilitatea să te bucuri de posturile în format HD, chiar dacă tu ai optat pentru serviciile analogice.

De acum pozele și filmările din vacanță le poți arăta celor dragi direct de pe TV și asta datorită playerului multimedia integrat. De ce să te chinui cu telefonul, când amintirile pot căpăta noi dimensiuni?

La capitolul conectivitate, televizorul vine echipat cu 2 porturi USB 2.0, 3 porturi HDMI(asta înseamnă că poți conecta mai multe device-uri în mod simultan), minijack cîști , o ieșire audio digitală și Scart(dar aceasta este o tehnologie depăsită, pe care cel mai probabil nu o vei utiliza).

Păreri pro şi contra

Pro:

  • design Ultra Slim,
  • diagonală de 123 cm,
  • Full HD

Contra:

  • sonorizarea mă așteptam să fie mai puternică

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Ușurință în utilizare - 9.3
Design - 9
Performanțe - 8.7

9

O alegere inspirată

Sharp LC-49CFE4041E este un televizor Full HD cu o diagonală de 123 cm, ce se va potrivi perfect într-un living cu o diagonală generoasă.

Vezi detalii
User Rating: 4.35 ( 1 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.