Sharp LC-43SFE7452E – un televizor ce merită toată atenția ta

Sharp LC-43SFE7452E este un televizor ce face parte din generația lansată în 2015, ce surprinde printr-un design spectaculos, dar și prin specificațiile sale. Poate fi găsit în magazine la un preț de aproximativ 2599 lei(verifică preț actualizat), un preț pe care eu îl consider destul de rezonabil. Iar pentru cei ce s-au lăsat cuceriți de acest model, dar totuși nu și-l permit, este bine de știut că acesta poate fi achiziționat și în rate. O rată ajunge la aproximativ 149 lei/lună.

Modelul se bucură de un design slim, ce îl va ajuta să se încadreze perfect într-un cadru modern. Rama neagră, ce încadrează ecranul este extrem de subțire, ceea ce face ca imaginea să pară mărită. În partea de jos, rama este argintie și crează un contrast plăcut, evidențiind în mod discret logo-ul producătorului. Televizorul se sprijină pe un suport format din picioare în formă de ”V”. Deși nu vorbim de un suport robust, acesta oferă o stabilitate destul de mare, și de această dată nici nu deranjează din punct de vedere al aspectului. Pentru cei ce își doresc totuși să monteze televizorul pe perete, este bine de știut că se poate opta pentru o gamă variată de suport-uri TV .

Modelul Sharp cântărește 7,8 kg, ceea ce înseamnă că îl poți muta destul de ușor în cazul în care îți plac modificările prin casă. Are un consum de numai 70W, ceea ce mi se pare destul de decent.

Poze cu televizorul Smart

Sharp LC-43SFE7452E

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Televizorul este un model Smart, echipat cu tehnologia 3D. Practic îți vei putea transforma livingul într-o mică sală de cinema. Așa că dacă ești pasionat de filme, acum ai de ce să petreci după-amiezile de duminică în vârful patului urmărind cele mai noi filme 3D.

Are o diagonală de 109 cm și o rezoluție Full HD, de 1920 x 1080 pixeli, ce îți asigură imagini spectaculoase și detaliate. Contrastul imaginii este excelent, iar culorile sunt vii, bogate.

Sunetul este susținut de sistemul audio Nicam/A2 Stereo, ce încorporează 2 ieșiri a câte 8W. Poate că nu este cea mai puternică sonorizare, însă sunetul fidel te va cuceri fără doar și poate.

Cu siguranță îți dorești să poți urmări canalele în format HD, iar cu acest model o vei putea face fără să fii nevoit să optezi pentru un abonament digital. Și asta pentru că televizorul încorporează un tuner digital DVB-T/T2/C, care are grijă să rezolve acest aspect, fără costuri suplimentare.

La capitolul conectivitate, gama cu care vine dotat modelul Sharp este destul de variată: Wi-Fi integrat(asta înseamnă că nu vei mai avea nevoie de un adaptor special), o ieșire audio digitală, o ieșire audio, RCA, o intrare PC, 2 porturi USB 2.0, o intrare video composite, o intrare component, Scart, 3 porturi HDMI și minijack căști.

De acum meciurile, filmele sau emisiunile preferate vor căpăta un alt sens.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • smart TV,
  • 3D,
  • design modern

Contra:

  • nu are rezoluție UHD

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 9.3
Display - 8.8
Conectivitate - 8.9

9

O alegere inspirată

Sharp LC-43SFE7452E este un televizor Smart, cu un design impecabil, ce vine dotat cu tehnologia 3D. De acum îți poți construi o mică sală de cinema în propriul living.

Vezi detalii
User Rating: 2.61 ( 7 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.