Sharp LC-43CFE6242E – adu atmosfera de cinema la tine acasă

Te gândești că este timpul să renunți la bătrânul televizor în favoarea unui model cu un design slim și o diagonală generoasă, dotat cu tehnologii Smart? Noi îți propunem modelul Sharp LC-43CFE6242E. Are un preț de aproximativ 2499 lei(verifică preț actualizat), destul de rezonabil, având în vedere dotările sale.

Design-ul acestui model este unul elegant, modern și atractiv, rama ce încadrează ecranul este una slim, neagră. TV-ul are o greutate de 7.6 kilograme și dimensiuni de 965.9 x 594.6 x 186.2 mm cu stand, ceea ce înseamnă că nu îți va fi greu să îl muți atunci când faci curățenie sau cânt te plictisești și vrei să raci o mică modificare în cameră.

Poze cu televizorul Smart

Sharp LC-43CFE6242E

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Diagonala ecranului este de 109 cm, rezoluția este Full HD, de 1920 x 1080 pixeli, are un contrast dinamic de 1000000:1 și o luminozitate de 280 cd/mp, ce asigură o claritate de excepție a imaginilor și o vizibilitate foarte bună din orice unghi este privit ecranul. Caracteristicile imaginii sunt date de funcția Active motion 400, cu o rată de refresh a imaginii excelentă.

Sonorizarea profesională a televizorului este asigurată de sistemul audio marca NICAM/A2, cu două boxe de 8 W încorporate, iar caracteristicile superioare ale sunetului sunt date de tehnologiile Dolby Digital, Dolby Digital Plus DTS 2.0 și DTS TruSurround, oferind astfel o experiență de vizionare completă.

De asemenea, te vei putea bucura și de posturile în format digital, fără a avea nevoie de acel inestetic receiver, cu ale lui inestetice cabluri, și asta datorită tunerului digital DVB-T/T2/C/S/S2.

Datorită funcției integrate Wi-Fi în acest televizor, utilizatorii se vor putea conecta la internet și accesa Web browser-ul, având posibilitatea de a-și verifica contul de email, rețelele sociale sau urmări fluxurile de știri direct pe televizor. Alte caracteristici speciale, tehnologii și funcții pe care acest televizor le încorporează sunt HbbTV, DLNA, Miracast, WiDi, PVR Ready, HDMI-CEC și HDMI-ARC.

La capitolul conectivitate, televizorul vine cu: 3 porturi HDMI, o intrare SCART (RGB), o intrare component, două intrări USB 2.0, o intrare pentru PC (D-Sub 15 pini) și o ieșire optică audio.

Puterea consumată de acest model este de 50 W, ceea ce înseamnă că nu încarcă prea mult factura de la Electrica.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • design plăcut
  • rezoluţie FullHD
  • preţ accesibil
  • HDMI

Contra:

  • sunetul putea fi mai puternic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 8.9
Display - 8.6
Conectivitate - 8.2

8.6

O alegere Smart

Sharp LC-43CFE6242E este un Smart TV, cu o diagonală de 109 cm, ceea ce înseamnă că modelul se va potrivi unei camere spațioase.

Vezi detalii
User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.