Sharp LC-43CFE6131E – bucură-te de imagini senzaționale cu noul televizor Sharp

Evoluția televizoarelor a crescut în ultimii ani, de la bătrânul model alb-negru, la clasicul model cu tub catodic și până la modernele televizoare Smart 4K, ultimele din generație ce continuă să câștige tot mai mult teren în rândul populației și să devină tot mai apreciate de utilizatori. Și nu ai cum să nu le apreciezi: claritatea imaginii, funcțiile și tehnologia de ultimă generație cu care sunt dotate, oferind utilizatorului adevărate momente de relaxare. Modelul Sharp LC-43CFE6131E reprezintă o soluție ideală pentru cei ce doresc o schimbare. Are un preț de aproximativ 2299 lei(verifică preț actualizat), destul de accesibil, având în vedere că discutăm de o diagonală de 109 cm.

Are un aspect elegant și stilat, carcasa este din culoare neagră, iar greutatea sa se ridică la 8 kilograme. Dimensiunile televizorului sunt de 965.9 x 558.3 x 67.1 mm fără stand, iar cu stand acestea sunt de 965.9 x 596.4 x 184.4 mm.

Poze cu televizorul Smart

Sharp LC-43CFE6131E

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Sonorizarea de excepție a televizorului este asigurată de sistemul audio NICAM/A2, ce încorporează tehnologiile Dolby Digital, Dolby Digital Plus, DTS 2.0 și DTS TruSurround, iar emiterea sunetului se face prin cele două boxe de câte 8 W cu care este dotat.

Acest model are un contrast puternic al imaginii de 1000000:1, cu o luminozitate de 300 cd/mp și o rezoluție Full HD, de 1920 x 1080 pixeli. Aspectul imaginii este de 16:9 și dispune de funcția Active Motion 200, cu o rată de refresh-uire a imaginii excelentă.

Dispune și de un tuner digital DVB-T/T2/C, ce ajută la redarea canalelor digitale, fără a fi nevoie să optezi pentru un abonament de servicii TV mai scump.

Televizorul are un cosum redus de energie, având o putere consumată de 50 W, asigurând astfel cheltuieli mai mici, precum și posibilitatea de a face mai multe economii.

Este dotat și cu un player multimedia integrat și cu Wi-Fi integrat, iar utilizatorul poate accesa internetul direct pe televizor prin Web Browser. Întregul meniu este simplu de utilizat și nu necesită prea multe bătăi de cap, oricine îl poate folosi fără să întâmpine probleme de natură tehnică.

În ceea ce privește partea de conectori, televizorul dispune de o gamă variată: 3 porturi HDMI, o intrare SCART (RGB), o intrare component, 2 porturi USB 2.0, o intrare pentru calculator (D-Sub 15 pini) și o ieșire audio digitală optică.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • design plăcut,
  • rezoluţie Full HD
  • preț rezonabil

Contra:

  • sunetul putea fi mai puternic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 9.1
Display - 9.4
Conectivitate - 9.3

9.3

O alegere Smart

Sharp LC-43CFE6131E este un Smart TV cu o diagonală generoasă, de 109 cm, potrivită pentru un living sau un dormitor ceva mai mare.

Vezi detalii
User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.