Sharp LC-42LE762E – televizorul smart 3D standard

Dacă vrei să cumperi un televizor nou, dotat cu toate tehnologiile de ultimă oră, care să îți asigure o experiență de vizionare optimă și, în plus, să îți permită și accesul la internet, modelul Sharp LC-42LE762E s-ar putea să îți atragă atenția în mod plăcut. Prețul său este de aproximativ 2700 lei (verifică preț actualizat). Are un raport calitate-preț foarte bun, oferind acces cam la tot ce este disponibil în acest moment pentru modelele Full HD Smart.

Designul televizorului este unul simplu, acesta având un ecran încadrat de o ramă subțire cu margini cromate. Carcasa televizorului este neagră. Pentru fixare este folosit un suport plat și dreptunghiular, care să ofere o stabilitate ridicată. Dimensiunile televizorului sunt de 957 x 555 x 64 mm, remarcându-se faptul că acesta este mai ales subțire.

Poze cu televizorul Smart 3D Sharp LC-42LE762E

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Ecranul are o diagonală de 106 cm, fiind unul destul de generos. Rezoluția ecranului este de 1920 x 1080 pixeli. Imaginile redate au o calitate superioară, fiind foarte clare și realiste. LED-urile asigură o luminozitate constantă de 300 cd/mp. Iluminarea de fundal este utilă pentru eliminarea sacadării la redare. Ecranul beneficiază de o tehnologie pentru panou de tip RGB care procesează culorile în 8 biți. Pentru redarea imaginilor în mișcare televizorul folosește tehnologia Active Motion de 300 Hz. Aceasta elimină efectul de blur (neclaritate) și redă mișcarea fluid, scoțând în evidență detalii care, în mod normal, nu sunt vizibile. Efectele tehnologiei se văd cel mai bine asupra emisiunilor sportive, filmelor și jocurilor de acțiune.

Tehnologia 3D este impresionantă, oferind imagini clare și foarte reale, cu un contrast bine definit și culori vii. Televizorul vine însoțit de 4 perechi de ochelari 3D.

Sharp LC-42LE762E beneficiază și de funcții Smart, astfel încât te vei putea conecta la internet oricând dorești. Cea mai utilă funcție online pentru televizor este cea de vizionare a filmelor, serialelor și emisiunilor direct pe ecranul mare al televizorului. În același timp, vei putea naviga în browser, posta pe rețelele de socializare, verifica mail-ul sau rula aplicații și jocuri exact la fel ca pe smartphone sau tabletă. Interfața televizorului este una intuitivă, ușor de folosit, așa că nu vei avea probleme să găsești și să accesezi în mod rapid conținutul.

Sistemul audio are o putere de 16 W, iar la baza lui se află tehnologia Dolby Digital Plus. Sistemul are un amplificator digital integrat și beneficiază și de un player media care poate reda muzică direct de pe un stick USB.

În ceea ce privește  conectivitatea, televizorul îți va permite conectarea la orice player Blu-Ray sau DVD, sistem audio, consolă de jocuri PlayStation, XBOX sau Wii, stick USB, PC, laptop etc. Sunt disponibile astfel 4 port-uri HDMI, 2 port-uri USB și câte unul pentru Scart, video composite și component. Televizorul mai beneficiază și de un tuner digital DVB-T/C/S/S2 prin care se pot urmări programe digitale fără a mai fi necesar un receiver extern. Redarea video se face în sistem NTSC, PAL și SECAM. Conexiunea la internet se realizează prin cablu de rețea sau Wi-Fi. Televizorul are un consum de 49W, fiind un model destul de economic.

Păreri pro şi contra

Pro

  • elegant,
  • Smart TV 3D,
  • diagonală de 106 cm,
  • Full HD

Contra:

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Design
Imagine
Conectivitate

Sharp LC-42LE762E este un Smart TV 3D, cu un preț foarte accesibil având în vedere că are și o diagonală de 106 cm.

User Rating: 4.7 ( 1 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.