Sharp LC-40CFE6242E – testează tehnologia Smart TV pe noul model Sharp

Ne place tehnologia Smart, iar televizoarele sunt bunuri prezente în aproape fiecare casă, și asta pentru că fiecare dintre noi avem momentele noastre de relaxare, pe  care le petrecem fie urmărind o emisiune, fie un film bun, fie urmărind un meci important. Unul dintre modelele ce mi-a atras atenția este televizorul Sharp LC-40CFE6242E, un model elegant, cu un preț de aproximativ 2099 lei(verifică preț actualizat), destul de rezonabil pentru cei ce își doresc o diagonală de 100 cm.

Are un aspect elegant, modern, atractiv, cu rame de culoare neagră, dimensiuni fără stand de 916.8 x 532.9 x 67.1 mm, în timp ce dimensiunile cu stand ajung la 916.8 x 569.1 x 202.0 mm și greutatea televizorului este de 7.3 kilograme, ceea ce înseamnă că poate fi mutat cu ușurință atunci când faci curățenie spre exemplu. Panoul de comandă este poziționat în partea din spate a televizorului.

Poze cu televizorul Smart

Sharp LC-40CFE6242E

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Are un ecran cu o diagonală de 100 cm, un aspect al imaginii de 16:9, iar calitatea este dată de rezoluția Full HD, de 1920 x 1080 pixeli, cu un contrast dinamic puternic de 1000000:1 și o luminozitate de 280 cd/mp. Dispune și de funcția Active motion 400 ce asigură o rată de refresh a imaginii excelentă.

Sonorizarea televizorului este susținută de sistemul audio NICAM/A2, cu două boxe a câte 8 W fiecare și tehnologia încorporată Dolby Digital, Dolby Digital Plus, DTS 2.0 și DTS TruSurround, ce ajută la claritatea și profunzimea sunetului.

Dispune de un tuner digital model DVB-T/T2/C/S/S2, astfel că te vei putea bucura de canalele digitale, fără a fi nevoit să plătești în plus pentru această facilitate.

Puterea consumată a televizorului se ridică la 45 W, destul de decent aș spune eu. Pe partea de conectivitate, TV-ul vine echipat cu o gamă destul de variată de porturi: 3 porturi HDMI, o intrare SCART (RGB), o intrare component, două porturi USB 2.0, o intrare pentru calculator/PC (D-Sub 15 pini) și o intrare audio digitală optică.

Fiind un model Smart, utilizatorul beneficiază de internet grație funcției de Wi-Fi integrat. Alte caracteristici speciale ce fac din acest model unul interesant sunt funcțiile: HbbTV, DLNA, Miracast, WiDi, PVR Ready, HDMI-CEC și HDMI-ARC.

Televizorul face parte din gama pe 2015 a producătorului, ceea ce înseamnă că vine echipat cu cele mai noi tehnologii.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • Consum redus
  • Rezoluţie Full HD
  • Preţ accesibil
  • Smart TV

Contra:

  • Sunetul putea fi mai puternic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 8.7
Display - 8.6
Conectivitate - 8.2

8.5

O alegere Smart

Sharp LC-40CFE6242E este un televizor Smart, cu o diagonală de 100 cm și o rezoluție Full HD, potrivit pentru cei cu un buget mediu.

Vezi detalii
User Rating: 2.43 ( 3 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.