Sharp LC-40CFE5100E – televizorul non-smart cu ecran de 100 cm

Televizoarele non-smart prezintă avantajul că au prețuri mai bune pentru ecranele de dimensiuni mai mari, fiind foarte atractive pentru cei care nu au nevoie de funcțiile smart. Sharp LC-40CFE5100E este un televizor cu raport foarte bun între diagonala ecranului, calitatea imaginilor și preț. Este disponibil în magazine la un preț de aproximativ 1799 lei(verifică preț actualizat), modelul devenind astfel foarte popular printre saloanele de prezentare.

Televizorul are un design modern și elegant, având un profil slim și o carcasă într-o combinație atractivă de negru și argintiu. Rama are liniile fine și este subțire, având un impact mare asupra aspectului exterior. Aceasta este prevăzută cu o textură ușoară care seamănă cu cea a lemnului.  Sistemul de fixare este alcătuit din două picioare laterale care oferă un echilibru bun. Televizorul are dimensiunile de 905.7 x 516.8 x 71.4 mm, iar în cazul în care vrei să îl fixezi pe perete, modelul folosește un sistem VESA 200 x 200.

Poze cu televizorul

Sharp LC-40CFE5100E

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Ecranul are diagonala de 100 cm și o rezoluție de 1920 x 1080 pixeli, având totodată o luminozitate de 280 cd/mp, suficientă pentru a asigura un contrast ridicat și culori bogate. Contrastul dinamic are valoarea de 1000000:1, iar culorile și claritatea generală bună sunt completate de o redare fluidă a cadrelor în mișcare. Tehnologia Active Motion de 100 Hz elimină blur-ul legând cadrele mai bine între ele. În acest mod, mișcarea este redată cursiv și clar, scoțând în evidență detalii din filmele de acțiune sau emisiunile sportive. Per ansamblu, experiența de vizionare este foarte atractivă, îmbinând dimensiunile generoase ale ecranului cu imagini de calitate superioară.

Sistemul audio completează experiența de vizionare, asociind un sunet cu o putere de 16 W. Acesta are la bază tehnologia Dolby Digital Plus, fiind clar și puternic. Playerul multimedia integrat permite redarea de muzică direct de pe un stick USB sau un MP3 player.

Întrucât televizorul nu beneficiază de funcții smart, conectivitatea joacă un rol cu atât mai important. Din fericire, la acest aspect lucrurile stau foarte bine, având la dispoziție 3 port-uri HDMI, 1 port USB și câte o intrare Scart, video composite, PC și component. Modelul este dotat și cu un tuner digital DVB-T/C însoțit de un slot CI+, așa că poate reda canale digitale fără a mai necesita conectarea unui receiver extern.

Aparatul funcționează nu doar eficient, ci și economic, puterea maximă fiind de 45 W.

Acesta îmbină ingenios dimensiunile ecranului cu calitatea de imagine, fiind în același timp elegant, ceea ce asigură o vizionare specială pentru orice membru al familiei. Raportul calitate-preț este unul bun, modelul fiind ideal pentru persoanele care au deja în cameră un computer sau un dispozitiv smart care permite conectarea la internet.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • ecran Full HD generos la un preț sub 2000 de lei
  • consum redus de energie
  • conectivitatea extinsă care permite asocierea ușoară a altor dispozitive externe
  • design elegant, cu linii fine și profil slim

Contra:

  • nu este Smart TV

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 9
Display - 8.3
Conectivitate - 8.3

8.5

O alegere bună

Sharp LC-40CFE5100E este un TV non-smart, potrivit pentru cei ce își doresc o diagonală bună, dar nu sunt interesați de funcțiile Smart.

Vezi detalii
User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.