Sharp LC-40CFE4042E – un televizor Full HD de 100 cm, cu preț accesibil

Sharp LC-40CFE4042E este un TV cu rezoluție Full HD, pentru un buget mediu, potrivit pentru un living sau pentru un dormitor cu o suprafață mai mare. Poate fi găsit în oferta eMAG la un preț de aproximativ 1599 lei(verifică preț actualizatsau la un preț chiar mai bun, dacă te grăbbești și îl prinzi cât încă mai este în promoție. Dacă te tentează, dar totuși nu ți-l permiți, ar fi bine de știut că poți opta să îl achiziționezi în rate lunare a câte 75 lei.

În ceea ce privește designul, televizorul se prezintă destul de bine. Este slim, cu o ramă și un panou destul de înguste. Chiar și suportul este unul destul de finuț, format sin două piciorușe, ce îi conferă o stabilitate destul de mare. Bineînțeles, că dacă îți dorești să montezi televizorul pe un suport TV de perete, nu te împiedică nimic să faci asta, mai cu seamă că modelul are și compatibilitate VESA.

Dimensiunile sale sunt de 929 x 200 x 601 mm și cântărește 10,6 kg, ceea ce înseamnă că îl poți muta de unul singur la nevoie. Consumul ajunge la 45W, mai puțin de jumătate decât consumă un bec clasic de 100W, ceea ce mi se pare mai mult decât decent.

Poze cu Sharp LC-40CFE4042E

Sharp LC-40CFE4042E

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Televizorul este un model lansat în 2015 de producător, ce în mod surprinzător are și funcție de monitor. De ce spun asta?

Pentru că diagonala sa este de 100 cm și de regulă la o asemenea cifră este cam greu de crezut că televizorul ar putea fi folosit pe post de monitor. Însă nu mă deranjează cu nimic acest aspect, ba din contră.

Modelul Sharp are o rezoluție Full HD, de 1920 x 1080 pixeli, ce oferă imagini clare, detaliate, astfel încât să te poți bucura de o calitate excelentă a conținutului vizionat. Sistemul audio Dolby Digital DTS încorporează două ieșiri a câte 8 W fiecare, suficient încât să te poți bucura de un sunet excelent chiar și atunci când volumul este la maxim. Recunosc, mi-ar fi plăcut să vină cu un sunet mai puternic, ținând cont că are și o diagonală de 100 cm, dar cei 16W sunt oarecum satisfăcători, iar pentru cei ce își doresc mai mult, există și varianta unui soundbar.

Tunerul digital este și el prezent și îți permite să te bucuri de canalele HD, fără să achiziționezi un pachet special de servicii în acest sens.

La capitolul conectivitate, televizorul vine echipat foarte bine: are două porturi USB 2.0, o intrare component, o intrare video composite, Scart și 3 porturi HDMI(acum vei putea conecta simultan 3 device-uri, fără să mai pierzi timpul deconectând unul dintre ele).

Păreri pro şi contra

Pro:

  • design slim,
  • Full HD,
  • preț atractiv

Contra:

  • nu este Smart

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 9
Imagine - 8.8
Conectivitate - 8.4

8.7

O alegere accesibilă

Sharp LC-40CFE4042E este un televizor cu o diagonală de 100 cm, ce are un preț destul de accesibil și o rezoluție Full HD.

Vezi detalii
User Rating: 2.75 ( 13 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.