Sharp LC-32CHE5100E – televizorul non-smart la preț bun

Sharp este un producător japonez de televizoare care și-a pierdut din popularitate în ultima vreme, deși modelele sale oferă o calitate bună. Scăderea de popularitate se datorează în mare parte promovării omniprezente a celorlalte branduri asiatice de succes, marketing-ul făcând în acest caz diferența. Sharp LC-32CHE5100E este un televizor non-smart lansat de niponi pentru cei care nu sunt interesați de funcțiile de conectare la internet, oferind un model cu o calitate foarte bună a imaginii căreia îi asociază un preț atractiv. Prețul său este de aproximativ 1299 lei(verifică preț actualizat). Acesta este un televizor non-smart care oferă o experiență de vizionare atractivă pentru utilizatorii fără pretenții, care se mulțumesc cu un nivel de calitate HD și lipsa funcțiilor smart.

Designul televizorului este unul elegant, remarcându-se asemănarea destul de mare cu modelele LG. Televizorul are însă un profil ceva mai gros. Acesta are o ramă neagră subțire pe care o îmbină cu un sistem de fixare argintiu. Sistemul de fixare constă în două picioare laterale care oferă o stabilitate bună. Modelul are dimensiunile de 732.7 x 432 x 69.3 mm, iar pentru fixarea pe perete acesta este compatibil cu sistemul VESA 200 x 100. Aspectul general este unul foarte modern, iar televizorul va arăta foarte bine atât dacă este plasat în mod clasic pe suport, cât și dacă este plasat pe perete.

Poze cu televizorul

Sharp LC-32CHE5100E

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Ecranul are o diagonală de 81 de cm și o rezoluție de 1366 x 768 pixeli. Rezoluția HD pare mică la prima vedere, dar aceasta este foarte bine exploatată de dimensiunile ecranului. Acesta beneficiază de o luminozitate continuă de 300 cd/mp care susține un contrast ridicat.

Contrastul dinamic are astfel valoarea de 1000000:1. Culorile sunt pline de viață și permit redarea unor imagini realiste, iar datorită tehnologiei Active Motion de 100 Hz imaginile în mișcare vor fi redate fluid, cadrele fiind legate mult mai bine între ele și curgând mai cursiv. În acest fel vei putea observa mult mai multe detalii din mișcare, aceasta nemaifiind acoperită de blur. Efectul este cel mai vizibil în cazul filmelor de acțiune și emisiunilor sportive.

Sistemul audio are o putere de 16 W și este asigurat de tehnologia Dolby Digital Plus. Prin urmare, sunetul are un volum bun și este foarte clar, putând să completeze perfect experiența video. Pentru cei care vor să asculte muzică de pe stick sau MP3 există un player multimedia integrat.

Televizorul nu este smart, dar oferă în schimb posibilitatea conectării mai multor dispozitive externe pentru redarea de conținut și creșterea posibilităților de divertisment. Ai la dispoziție astfel  3 port-uri HDMI, 1  port USB și câte o intrare Scart, video composite și component, încât vei putea să conectezi televizorul la orice sistem audio, player Blu-ray sau DVD, consolă de jocuri, laptop, PC, stick USB etc. Televizorul beneficiază și de un tuner digital DVB-T/C care permite redarea canalelor digitale fără a mai fi nevoie de un receiver extern.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • imagini HD bine exploatate de dimensiunile ecranului și tehnologiile integrate
  • sunet de calitate
  • conectivitate foarte bună

Contra:

  • nu este Full HD

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 8.7
Display - 8.2
Conectivitate - 8.2

8.4

O alegere accesibilă

Sharp LC-32CHE5100E este un televizor cu o diagonală standard de 81 cm, ce are un preț destul de accesibil, potrivit pentru cei ce nu sunt interesați de funcții Smart.

Vezi detalii
User Rating: 5 ( 1 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.