Sharp LC-32CHE4042 – un TV de 81 cm foarte ieftin

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 8.8
Imagine - 8.4
Conectivitate - 8.1

8.4

O alegere accesibilă

Sharp LC-32CHE4042 este un televizor cu o diagonală de 81 cm și rezoluție HD, ce poate fi achiziționat la un preț extrem de accesibil.

Vezi detalii
User Rating: 3.55 ( 1 votes)

În cazul în care te-ai decis să faci un upgrade la un televizor cu un design elegant, Ultra Slim, o diagonală decentă și un preț avantajos, Sharp LC-32CHE4042 ar putea fi alegerea potrivită. Poate fi găsit în oferta eMAG, la prețul de aproximativ 699 lei(verifică preț actualizat). Prețul este mai mult decât avantajos, având în vedere că discutăm despre unul dintre brandurile cu cele mai inovative tehnologii de pe piață.

Din punct de vedere al designului, vorbim despre un model cu un aspect modern, cu o ramă foarte subțire, dar și un panou destul de îngust. TV-ul se sprijină pe un suport minimalist, ce nu iese prea tare în evidență, însă totuși pentru cei interesați să facă economie de spațiu, este bine de știut că acesta se poate demonta, iar compatibilitatea VESA permite prinderea pe un suport TV de perete. Televizorul este destul de ușor, cântărește numai 4,9 kg, ceea ce înseamnă că poate fi mutat cu ușurință dintr-o cameră în alta. Consumul de doar 45 W nu încarcă prea tare factura de electricitate. Raportul calitate-preț este mai mult decât avantajos, având în vedere că discutăm despre unul dintre brandurile de top în materie de televizoare. Din punctul meu de vedere, televizorul ar putea fi chiar și un cadou excelent pentru cei dragi.

Poze cu televizorul Sharp LC-32CHE4042

Sharp LC-32CHE4042

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Modelul Sharp este un Non Smart TV, cu o diagonală de 81 cm, ce îl face numai bun pentru un dormitor. Totuși pentru a fi sigur că se respectă distanța minimă recomandată de specialiști dintre TV și privirea telespectatorului, iată cum poți calcula această dimensiune. Se înmulțește diagonala TV-ului cu 3, ceea ce înseamnă că în cazul de față distanța ar trebui să fie de 243 cm.

Rezoluția TV-ului este HD, de 1366 x 768 pixeli și oferă imagini clare, bogate în culoare, cu un contrast bun și o experiență de vizionare excelentă. Poate doar în cazul în care te hotărăști să îl folosești ca monitor, s-ar putea să simți nevoia unei calități Full HD a imaginilor. În rest consider că categoria de preț în care se încadrează, claritatea HD este ok.

Sonorizarea este susținută de un sistem audio stereo, ce include două ieșiri a câte 8W fiecare. Ce-i drept nu concurează la categoria ”TV-uri cu sonorizarea cea puternică”, încă cu siguranță nici nu dezamăgește. Totuși pentru utilizatorii ce simt nevoia de mai multă putere, acest aspect poate fi remediat cu ușurință printr-un soundbar.

În ceea ce privește conectivitatea, televizorul dispune de o gamă foarte bogată de conectori: 2 porturi USB 2.0(permite conectarea un hard extern sau un stick de memorie), 3 porturi HDMI(în cazul în care îți dorești să conectezi mai multe device-uri în mod simultan), o ieșire audio digitală, Slot CI+, player multimedia integrat, precum și alte porturi mai puțin utilizate.

Tuner-ul digital este și el prezent, ca de altfel la majoritatea modelelor noi. Însă ceea ce trebuie să știi referitor la această caracteristică, este că te poate scăpa de acel receiver inestetic în funcție de operatorul de servicii de televiziune. Astfel că ai putea să te bucuri de posturile HD, cu un cost mai mic.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • preț foarte accesibil,
  • diagonală de 81 cm,
  • design plăcut
  • HDMI

Contra:

  • rezoluția nu este Full HD

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.