Sharp LC-32CFE6452E – un Smart TV ieftin, pentru dormitor

Cu o experiență de peste 100 de ani, Sharp Electronics este o companie cunoscută la nivel global pentru calitatea produselor sale și nu numai. Mai mult de atât, în 2016 au reușit să câștige prestigiosul concurs Red Dot Design Awards, ce vine ca o confirmare a unui design excepțional pentru gama de televizoare. Sharp LC-32CFE6452E face parte din gama lansată de producător în 2017, așadar avem de-a face cu un model îmbunătățit din toate punctele de vedere. Poate fi găsit în oferta eMAG, la prețul de aproximativ 1099 lei(verifică preț actualizat). Având în vedere că discutpm despre un TV Smart, de ultimă generație, eu zic că prețul este unul corect.

Și din punct de vedere al design-ului se observă modificări. Linii tot mai fine, o ramă tot mai subțire, un panou mult mai îngust, iar asta ne place. Televizorul se sprijină pe două „picioare”, deloc diferite față de ce putem vedea la modelele de anul trecut, însă îmi place că vorbim de un suport discret, care nu mă deranjează absolut deloc. Totuși, este bine de știut că se poate opta și pentru montarea televizorului pe un suport TV de perete, acesta având compatibilitate VESA 400 x 200.

Poză cu Sharp LC-32CFE6452E

Sharp LC-32CFE6452E

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Deși dimensiunile sale sunt de 728,3 x 466,8 x 159,5 mm, greutatea sa este destul de mică, cântărește doar 4,4 kg, ceea ce îl face ușor de mutat la nevoie. Îmi imaginez cum ar fi ca vara să scot televizorul pe terasă și să urmăresc un campionat de tenis împreună cu prietenii. Nu consumă nici prea multă energie electrică, mai exact 45 W, ceea ce zic eu este destul de rezonabil, cam cât 4 becuri economice.

Televizorul este un model Smart, ce oferă accesul la un conținut bogat de aplicații interesante, educative, dar și de divertisment.

Televizorul vine cu o diagonală de 81 cm, ceea ce îl face potrivit mai degrabă pentru un dormitor sau pentru o cameră de hotel și mai puțin pentru un living. Are o rezoluție Full HD, de 1920 x 1080 pixeli și redă imagini clare, culorile vibrante captivează încă din prima clipă, contrastul este puternic, iar luminozitatea este bună.

În ceea ce privește sonorizarea, modelul Sharp vine echipat cu un sistem stereo de 16W, bunicel, însă cu siguranță mi-ar fi plăcut să fie ceva mai puternic. Totuși îmi dau seama că la prețul dat nu putem avea pretenții foarte mari.

Pe spate este încorporată toată partea de conectică și avem așa: 3 porturi HDMI(dintre care unul este ARC – Audio Return Control, ceea ce înseamnă că poate primi și trimite sunet către un Sistem Home Cinema de pildă), 2 porturi USB, minijack-ul pentru căști, o intrare Scart(în cazul în care mai ai un video rătăcit pe acasă și vrei să vezi caseta de la banchetul de clasa a 8-a), o intrare PC, o ieșire audio digitală, rețeaua LAN(deși are Wi-Fi integrat, recomand rețeaua cablată pentru o fluiditate mai bună) și SLot-ul CI+(pentru cardul ce decodează canalele digitale criptate).

Păreri pro şi contra

Pro:

  • design elegant
  • Smart TV
  • preț accesibil

Contra:

  • sonorizarea nu este foarte puternică

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Design
Imagine
Conectivitate

O alegere Smart

Sharp LC-32CFE6452E este un Smart TV din generația 2017, potrivit pentru dormitor, are o diagonală de 81 cm, ce vine la un preț accesibil.

Vezi în magazin
User Rating: 2.55 ( 4 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.