Sharp LC-32CFE5100E – un televizor Full HD la un preț foarte mic

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 9
Imagine - 8.6
Conectivitate - 8.8

8.8

O alegere inspirată

Sharp LC-32CFE5100E este un televizor cu rezoluție Full HD, diagonală de 81 cm, ce poate fi achiziționat la un preț extrem de accesibil.

Vezi în magazin
User Rating: 2.83 ( 2 votes)

Sharp LC-32CFE5100E este unul dintre cele mai ieftine televizoare Full HD de pe piață, cu o diagonală de 81 cm. Acesta poate fi găsit în oferta magazinului eMAG, la prețul de aproximativ 1099 lei(verifică preț actualizat), un preț extrem de accesibil, având în vedere că discutăm despre un brand ce se impune prin calitatea produselor. Pentru cei interesați de acest produs, este bine de știut că poate fi achiziționat chiar și în rate lunare de 56 lei.

Din punct de vedere al designului, televizorul este un model extrem de elegant, cu o ramă Ultra Slim, realizată dintr-un plastic calitativ. Panoul este și el foarte subțire, mai puțin în partea inferioară, unde se regăsesc porturile. Modelul se sprijină pe un suport minimalist, ce nu deranjează cu nimic. Totuși în cazul în care utilizatorul preferă să facă ceva economie de spațiu, este bine de știut că acesta este compatibil VESA 200 x 100, ceea ce înseamnă că poate fi montat pe un suport de perete.

Poze cu televizorul Sharp LC-32CFE5100E

Sharp LC-32CFE5100E

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Televizorul japonezilor cântărește numai 4,5 kg, astfel încât îl poți muta cu ușurință chiar și dintr-o cameră în alta la nevoie. Imaginează-ți că e un meci important și tocmai ți-ai invitat prietenii la un grătar. Ar fi interesant să poți scoate televizorul în curte. Cu modelul Sharp nu îți va fi greu deloc. Consumul electric este de 31W. Având în vedere că 1 kW=0,539 RON, concluzia este destul de simplă, avem de-a face cu un TV ce consumă extrem de puțin.

Modelul Sharp face parte din gama lansată de producător în 2015, dar având în vedere prețul destul de accesibil, aș spune că se merită să achiziționezi un TV din generația anterioară. Are o diagonală de 81 cm, potrivită fie pentru un dormitor, fie pentru un living cu o suprafață ceva mai mică. Ideea este ca distanța dintre televizor și privirea utilizatorului să fie de minim 243 cm. Calculele sunt simplu de efectuat.

Distanța dintre cele două puncte trebuie să fie de minim 3 ori cât diagonala televizorului, astfel încât vederea telespectatorului să nu fie afectată. Modelul Sharp are o rezoluție Full HD, de 1920 x 1080 pixeli, oferind imagini spectaculoase, culori vii, intense, ce te vor captiva.

Sistemul audio include două ieșiri a câte 8W fiecare, ceea ce înseamnă că la un volum maxim nu impresionează extraordinar de tare. Totuși acest aspect poate fi remediat prin sistem home cinema, în cazul în care consideri că ar fi nevoie de mai mult.

La capitolul conectivitate, modelul Sharp vine echipat cu o gamă destul de variată: un port USB 2.0, o intrare PC, o intrare video composite, o intrare component, 3 porturi HDMI(vei putea conecta mai multe device-uri simultan), etc.

Tunerul digital este și el prezent, dar acest aspect nu reprezintă o noutate. În prezent cam toate televizoarele vin echipate cu această caracteristică, ce îți permite să te bucuri de posturile HD, fără a mai fi nevoit să optezi pentru un abonament digital.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • design elegant,
  • rezoluție Full HD,
  • preț avantajos

Contra:

  • sonorizarea nu este foarte puternică

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.