SHARP LC-24CHE4000E – un televizor modern și low-cost pentru orice buzunar

Ne place tehnologia, și ne dorim să ținem pasul cu ea pe cât posibil, iar când vine vorba de televizoare aspirăm la modele care mai de care mai interesante, însă de cele mai multe ori bugetul ne restricționează, astfel că facem alegerile cele mai avantajoase conform cu dorințele noastre. Unul dintre modelele ce mie mi-a atras atenția, este și televizorul SHARP LC-24CHE4000E. Are un preț de aproximativ 850 lei(verifică preț actualizat), fiind ideal pentru cei ce doresc să facă un upgrade, însă nu sunt interesați de funcțiile Smart.

Un televizor cu un design simplist, modern, cu un aspect stilat este modelul SHARP. Are o diagonală de 60 cm, iar ecranul este încadrat de o ramă slim, neagră. Dimensiunile sale sunt mici și îl fac ideal pentru spații restrânse: fără stand, are 560 x 343 x 49 mm, iar cu stand ajunge la 560 x 386 x 140 mm, având o greutate mică, de doar 4.6 kilograme. Poate fi montat chiar și pe perete în cazul în care vrei să economisești ceva spațiu. O soluție în cazul acesta este un suport TV de perete, ce este reglabil.

Poze cu televizorul

SHARP LC-24CHE4000E

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Are o diagonală de 60 cm, claritatea imaginii este dată de rezoluția Full HD de 1920 x 1080 pixeli, contrastul dinamic de 100000:1 și o luminozitate care se ridică la valoarea de 250 cd/mp, având un aspect al imaginii pe ecran de 16:9.

Sonorizarea este asigurată de un sistem audio profesional NICAM/A2, având două difuzoare încorporate, de 3 W fiecare. Sunetul nu este foarte puternic, însă cu siguranță petru o cameră mică va face față fără probleme.

Dispune de un tuner digital DVB-T/C, ce asigură recepția și transmisia semnalului la televizor în condiții foarte bune, fără întreruperi sau imagini neclare. Este dotat și cu un player multimedia integrat și are conexiuni HDMI, SCART și Slot CI+ pentru transferul de fișiere sau conectarea televizorului la un calculator sau laptop. Are 6 porturi și intrări pentru conectivitate: 2 porturi HDMI, un port de intrare SCART (RGB), un port de intrare component, o intrare pentru video composite și un port de intrare pentru USB 2.0.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • Preţ bun
  • Rezoluţie FullHD
  • HDMI

Contra:

  • Nu este Smart

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 8.7
Display - 8.8
Conectivitate - 8.1

8.5

O alegere accesibilă

SHARP LC-24CHE4000E este un televizor cu o diagonală mică, potrivită pentru dormitorul copiilor sau pentru o bucătărie.

Vezi detalii
User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.