SHARP LC-22CFE4000E – un televizor pentru buzunarul tuturor

Îți dorești un televizor ieftin, cu o rezoluție bună, dar să se încadreze într-un buget redus? Noi îți propunem modelul SHARP LC-22CFE4000E, un TV ce face parte din gama lansată în 2015, ceea ce înseamnă că vine echipat cu cele mai noi tehnologii. Are un preț de aproximativ 799 lei(verifică preț actualizat) și se va potrivi de minune fie în dormitorul copiilor, fie într-o bucătărie sau de ce nu, ar putea fi un cadou potrivit pentru părinții ce nu sunt interesați de funcțiile Smart când vine vorba despre astfel de produse.

Are un aspect elegant, cu o ramă de culoare neagră, o greutate de doar 4.1 kilograme și dimensiuni de 510 x 314 x 53 mm fără stand, iar cu stand acestea sunt de 510 x 355 x 140 mm. Datorită dimensiunilor sale mici pe care le are, vei putea să îi găsești cu ușurință un loc potrivit. Panoul de comandă cu butoanele pentru setări sunt poziționate în partea laterală a televizorului, fiind extrem de simplu și ușor de utilizat.

Poze cu televizorul

SHARP LC-22CFE4000E

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Are o diagonală de 56 cm și o rezoluție Full HD, de 1920 x 1080 pixeli, cu un contrast dinamic de 100000:1 și o luminozitate de 250 cd/mp, ce oferă o vizibilitate foarte bună din orice poziție. Display-ul are un aspect al imaginii de 16:9.

Sonorizarea televizorului este asigurată de un sistem audio NICAM/A2, cu două ieșiri de sunet (boxe) cotate la 3 W fiecare, oferind un sunet destul de bun în timpul vizionării unui film sau a unei emisiuni. Puterea consumată a televizorului ajunge la 20 W, ceea ce înseamnă un consum mic, prin urmare costuri reduse.

Dispune și de un tuner digital DVB-T/C, ce te ajută să te bucuri de canalele HD, fără a avea nevoie de acel receiver inestetic.

Conectivitatea este asigurată de: două porturi HDMI pentru conectarea televizorului la un laptop sau un ecran mai mare dacă vreți să vedeți un film la o rezoluție mult mai bună, un port SCART (RGB), un port de intrare component, un port pentru video composite și un port USB 2.0. Are în componență și caracteristici speciale precum HDMI-CEC și HDMI-ARC, potrivite pentru cei care doresc să ruleze imagini, înregistrări și jocuri de pe alte dispozitive alternative.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • Consum redus
  • Preţ avantajos
  • Rezoluție Full HD

Contra:

  • Deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 8.6
Display - 9.4
Conectivitate - 9.2

9.1

O alegere accesibilă

SHARP LC-22CFE4000E este un televizor cu o diagonală mică și rezoluție Full HD, potrivit pentru un dormitor sau o bucătărie.

Vezi detalii
User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.