Sharp 60UD20 – televizorul 4K de dimensiuni generoase

Sharp este unul din brandurile considerate de top în urmă cu câțiva ani în urmă, care și-a pierdut însă din popularitate în ultima perioadă. Televizoarele lansate recent arată cum japonezii se pot întoarce rapid pe piață și atrage noi clienți. Sharp 60UD20 este unul dintre aceste modele, calitatea imaginilor sale fiind de netăgăduit. Are un preț de aproximativ 13999 lei(verifică preț actualizat), acesta fiind un televizor smart 4k de dimensiuni mari, potrivit pentru cei interesați în primul rând de calitatea imaginii 2D. Prețul este unul bun raportat la dimensiuni.

Televizorul poate fi găsit și în oferta magazinului Evomag.

Televizorul are un design distinctiv, care punctează foarte bine reîntoarcerea în competiția de top a brandului. Construcția este astfel foarte subțire, lucru care dă foarte bine în condițiile în care ecranul este uriaș. Rama este la fel de subțire și disponibilă într-un contrast atractiv negru-argintiu. Partea de jos a ramei are finisaj metalic, ceea ce încheie liniile cu stil. Se remarcă de asemenea picioarele pentru suport cu o formă mai nonconformistă de bumerang. Aspectul general este unul foarte atractiv, televizorul reușind să adauge un plus de eleganță în orice living.

Poze cu televizorul Smart UHD

Sharp 60UD20

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Ecranul are diagonala de 152 de cm și o luminozitate de 400 cd/mp. Imaginile se bucură astfel de o strălucire foarte bună și o vizibilitate excelentă. Rezoluția de 3840 x 2160 pixeli se vede impecabil pe ecranul de mari dimensiuni. Acesta beneficiază de certificare THX 4K, fiind testat în detaliu la cele mai înalte standarde de calitate.  Sistemul de iluminare de fundal este îmbunătățit și permite redarea unui spectru larg de culori.

Tehnologia Rich Colour crește considerabil calitatea culorilor, acestea fiind mult mai realiste. Contrastul este stabilit local și are o valoare ridicată, oferind un randament bun în fața imaginilor foarte întunecate. Per ansamblu, raportul dintre claritate, culoare și contrast este unul foarte bun. Dacă mai avem în considerare și tehnologia Active Motion de 800 Hz care permite redarea fluidă și detaliată a cadrelor în mișcare, pachetul de imagine este complet.

Funcțiile 3D dezamăgesc ușor, având o calitate mai slabă față de așteptările pentru 2015 din partea unui model dintr-o clasă de preț superioară. Partea cea mai supărătoare vine din partea clarității care se pierde simțitor față de 2D. În plus, nici culorile și contrastul nu reușesc să își păstreze caracteristicile atât de atractive din 2D. Dacă ești interesat de vizionarea 3D în mod special, modelul nu este potrivit pentru tine.

La nivel audio japonezii păstrează standardele ridicate cu care ne-au obișnuit și în cazul seriilor anterioare. Găsim așadar un sistem AudioEngine de la Yamaha cu o putere de 35 W, difuzoare stereo și amplificator digital. De asemenea, sistemul este dotat cu un subwoofer de 15 W, iar sunetul este procesat folosind tehnologiile Dolby Digital Plus și DTS 2.0.

Pe partea smart vei găsi interfața AQUOS NET+ care aduce update-uri față de versiunile precedente, mișcându-se mult mai fluid și oferind acces la mai mult conținut. Cu toate acestea, oferta rămâne în continuare mai redusă față de cele din Android, Tizen sau webOS, producătorul mai având de lucru la acest nivel. Conexiunea la internet se poate stabili prin wireless sau cablu.

Televizorul este dotat cu 4 port-uri HDMI, 3 port-uri USB și intrări Scart și component, așa că vei putea conecta ușor orice dispozitiv extern.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • ecran 4K de 152 cm
  • sistem audio cu amplificator și subwoofer
  • conectivitate extinsă
  • design elegant

Contra:

  • prețul destul de piperat

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 9.8
Display - 9.4
Conectivitate - 9.5

9.6

O alegere 4K

Sharp 60UD20 este un televizor Smart, cu rezoluție Ultra HD, ce are o diagonală de 152 cm, suficient de generoasă pentru un living imens.

Vezi detalii
User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.